Geçit ve Alacaat yenişemedi

Günün ilk maçında Geçit United ile Alacaat takımları karşı karşıya geldi. 2 takımda maça istekli başlarken 2.dakikada Geçit United oyuncusu Yunus mükemmel bir rövaşata Golü ile takımını öne geçirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra 2 takımda temkinli bir oyun sahaya yansıtırken Alacaat takımı beraberlik için baskı kurmaya çalıştı. 20.dakika Tunahan skoru eşitlese de 1 dakika sonra Murat bir kez daha Geçit United takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında 2 ekipte Golü bulamayınca ilk yarı 2-1 Geçit United’ın üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı 2 takımda kontrollü bir oyun sahaya yansıtırken Geçit skoru korumaya çalıştı. Alacaat takımı ise beraberlik için bastırdı. 45.dakikada Emre C. Skoru eşitlerken kalan 5 dakika kıran kırana geçen bir mücadele oldu. 2 ekipte galibiyet için uğraşsa da kazanan olmadı ve maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.

Alacaat

Maça kalelerinde gol görerek başlayan ekip golün etkisini hemen atlatarak oyuna ortak oldu. Uzun bir süre beraberliği yakalamak için bastırsa da aradığı golü bulamayan ekip kalesinde tehlikeli pozisyonlar verdi. İlk yarının bitimine son 5 dakika kala Tunahan ile skoru eşitleseler de kalelerinde hemen Golü gören ekip ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı savunmada çok iyi bir performans gösteren ekip bulduğu gol ile beraberliği kurtarırken kalede görev alan Mücahit maç boyunca yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tutarken toplu oyuna sokarken yaptığı tercihler ile dikkat çekti. Savunmada ilk yarı beklenen performansı yansıtamasalar da 2.yarı etten bir duvar ören Alacaat takımında Emre A. savunmanın bel kemiğiydi. Çok iyi bir mücadele ortaya koyan Emre savunmasını toparlayan kişiydi. İleride zaman zaman silik bir görüntü çizseler de maçın genelinde hızlı paslaşmalar ile sonuca gitti. Tunahan ve Emre C. takımlarının beraberlik gollerine imza atarken Tunahan takımının ataklarını şekillendirdi. Oyun tarzı ile fark yaratan Tunahan takımının en iyilerindendi. Emre C. ise maç boyunca Golü koklarlarken 45.dakikasa fırsatçılığı ile takımına hayat verdi. Maç boyunca bitmek bilmeyen enerjisi ile elinden geleni yapan Emre C. maçın yıldızlarındandı. Takım olarak 2 kere geriye düşen Alacaat takımı oyundan düşmeyerek beraberliği kurtardı.

Geçit United

Maça çok etkili bir giriş yapan geçit United takımı Yunus’un attığı şık gol ile öne geçse de skora yönelik oyununile kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü. 20.dakikada skor eşitlense de Murat ile hemen karşılık veren Geçit takkmı ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı hücum bölgesinde bal yapmayan arı gibi olan ekip bir çok gol pozisyonuna girse de farkı açaçak golü bulamayınca kalelerinde golü gördü ve maçtan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Fırat çok iyi bir maç çıkarsa da geldiği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada tedbir maç boyunca elden bırakmayan ekipte Ahmet maç boyunca takımını savunmadan yönlendirmeye çalıştı. Maçın en çok top kesen isimlerinden olan Ahmet mücadelesi ile alkış aldı. İleride ilk yarı oldukça etkili bir oyun sahaya yansıtan Geçit takımı 2.yarı silik bir görüntü çizdi. Murat ve Yunus takımlarını öne geçiren isimler olurken Yunus attığı şık gol ile açılışınyaparken maçın sonraki dakikalarında fazla etkili olamadı. Murat ise uzaktan şutlar ve tekniği ile dikkat çekti. Takım olarak 2 kez öne geçmeyi başaran Geçit takımı 2.yarı bir türlü kilidi açamayınca beraberliğe boyun eğdi.

Maçın Adamı:Emre C.
Maçın Gümüş Adamı:Murat
Maçın Golü:Yunus
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Ahmet
Maçın Orta sahası:Emre C.
Maçın Forveti:Yunus
Maçın Centilmeni:Emre A.