Geçit United’ten Kritik Galibiyet!

Maçın Adamı : Ferhat 
Maçın Gümüş Adamı : Şaban 
Maçın Kalecisi : Ahmet 
Maçın Defansı : İbrahim 
Maçın Ortasahası : Şaban 
Maçın Forveti : Ferhat 
Maçın Golü : Ferhat 
Maçın Centilmeni : Davut 
Gecenin ilk maçında Efsane Parma ile Geçit United takımları karşılaşırken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 9 6 lık skorla Geçit United oldu ve Play off yolunda büyük bir avantaj elde ederken 7. sıradaki yerini şimdilik de olsa garantiye aldı.
Efsane Monarch takımı maça iyi başlayıp rakip kalede etkili ataklar yapsa da kalesinde 7 dakikada gördüğü 4 golle adeta büyük bir şok yaşarken devreye de 4 1 yenik durumda girdi. 2. yarıya da baskılı bir oyunla başlayıp rakip kalede ısrarla gol arayan ekip skoru 4 2 ye getirse de hemen ardından yedikleri golle iyice çözüldüler ve oyun disiplininden koparak maça ortak olamadılar. Kadro yapısının hücuma yönelik oyunculardan kurulu olmasının da etkisiyle maç boyunca atak bir oyun oynasalar da savunma kurgusunun olmaması sebebiyle rakibin neredeyse her atağı kalelerinde tehlikeli oldu. Maçın başlarında kolay goller yiyen ekip bu golleri telafi edemezken 2. yarıda da istekli bir oyun sergileyip aslında skoru 4 2 ye getirdikten sonra iştahlansalar da skor 5 2 ye gelince maç bu noktada koptu diyebiliriz. Orta alanda ve hücumda Davut Ogün Okan Emin gibi etkili isimler olsa da Batu ve Önder hücum özellikli oyuncular olmasına rağmen savunmada oynamalarına karşın istekli mücadelelerine rağmen çok yanlız kaldılar ve rakibin etkili ataklarına karşı direnemediler. Son vuruşlarda da şanssız olmaları farkı kapatamamalarına sebep olurken Ogün 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu, Davut, Emin, Okan ve Önder maçı 1 er golle tamamladılar.
Geçit United ise revizyonlu bir kadro ile sahaya çıkmasına karşın oldukça disiplinli bir oyun sergilediler, maç boyunca savunma kurgusunu bozmayıp iyi savunma yapıp kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar, nitekim de buldukları pozisyonları iyi değerlendirip sahadan önemli bir 3 puanla ayrılıp play off yolunda önemli bir galibiyete imza attılar. Aslına bakılırsa maça çıkılırken rakip takım favori gibi gözükse de disiplinli oyun anlayışlarıyla maç boyunca büyük konsantrasyon içinde oynadılar ve rakiplerine iyi direnerek haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz.
Ferhat attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Şaban orta alanın en etkili ismiydi ve attığı 2 golle de takımın bir diğer skorer ismi oldu. İbrahim Yavuz ve Ahmet de takımları adına 1 er gol atarak skora katkı sağlayan isimler oldular.