Geçit United’e Soğuk Duş!

Gecenin ilk maçında Geçit United takımı Türkoğluspor takımıyla karşı karşıya gelirken favori olarak çıktığı maçın ilk yarısını 2 2 lik skorla tamamlasa da sahadan 4 3 lük skorla mağlup ayrıldı ve kendini ateş hattını attı.
Geçit United takımı maça iyi başlamasına karşın ilk bölümlerde çok net pozisyonlardan sonuç alamadı ve devreye 2 2 lik eşitlikle girdi. 2. Yarıda da rakibe göre daha fazla pozisyon bulmalarına rağmen bitiricilik konusunda şanssız bir mac geçiren ekip hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyet alarak sıralamada 4 basamak birden gerilediler. Alınan mağlubiyette en büyük etken kaçan goller olurken takım olarak üstlerinde bir rehavet vardı ve maç boyunca çok da sıkmadan oynadılar ama maçın ellerinden kayıp gitmesine engel olamadılar. Son dakikada bile karşı karşıya pozisyonları gole çeviremeyen ekip maçı kendi elleriyle rakibe hediye ettiler diyebiliriz.
Türkoğlu Spor maça revizyonlu kadrosuyla çıkarken ilk yarı aşkında iyi bir oyun sergileyememesine rağmen devreye 2 2 lik eşitlikle girmesini bildi. 2. Yarıda daha istekli bir oyun sergileyen ekip buldukları fırsatları gole çevirirken son bölümlerde çok net pozisyonları gole çeviremeyip kalelerinde ciddi tehlikeler yaşamalarına rağmen şans da yanlarındaydı ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. Orta alanda rakibin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ekip iyi pas yaparak rakip kaleye iyi gittiler, bu da maçı kazanmalarında önemli bir rol oynadı.
Öne Çıkan İsimler:
Devrim attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Mehmetcan da orta alanın en dinamik ismiydi atakları başlatan isim oldu. Bilal kurtarışlarıyla son bölümlerde takımını ayakta tutan isim olurken oldukça iyi bir maç çıkardı. Geçit United takımında ise Halim kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tutan isim olsa da bu basarili performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Devrim
Maçın Kalecisi: Bilal
Maçın Defansı: Ceyhun
Maçın Ortasahası: Devrim
Maçın Forveti: Mehmetcan
Maçın Golü: Eyüp
Maçın Centilmeni: Emre