Geçit United, Veteranları Farklı Geçti!

Günün ilk maçında Veteranlar Fc ile Geçit United takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli başlarken Ferhat ile öne geçmeyi başaran takım Geçit United oldu. Bu golün daha sevincini yaşayamadan Olcay bulduğu gol ile skoru eşitlerken ilk yarı daha baskılı bir maç çıkaran Geçit United son dakikalarda golü buldu ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarıya Veteranlar baskılı başlasa da bir türlü aradıkları golü bulamazken Geçit United rakibin risk almasını çok iyi değerlendirerek maçın son dakikalarında bulduğu goller ile maçı 5-1 skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Geçit United Ferhat ile öne geçmeyi başarırken skoru koruyamayınca maça denge geldi. İlk yarının son anlarında bulduğu gol ile ilk yarıyı önde kapatmayı başaran ekip 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsa da skoru korumayı başardı ve bulduğu goller ile maçı 5-1 skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Fırat kurtarışları ile takımını oyunda tutarken zaman zaman arkadaşlarını da yönlendirdi. Savunmada çok iyi mücadele eden ekipte İbrahim savunmanın bel kemiğiydi. Çok fazla kritik müdahalede bulunan İbrahim savunmada etten bir duvar ördü. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Ferhat takımının ataklarını şekillendirirken verdiği kritik paslar ile maçın kilidini açtı. Celal ise tekniği ve hızı ile fark yaratırken bitiriciliği ile maçı koparan isimdi. Takım olarak çok iyi kenetlenen ekip zaman zaman zorlansa da net bir skor ile galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip oyundan düşmeyerek skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarının sonlarında kalesinde golü görünce ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlasalar da bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip kalelerinde 3.golü gördükten sonra oyundan düştü ve maçı 5-1 kaybettiler. Kalede görev alan Rıza kurtarışları ile takımını bir süre oyunda tutsa da takımının oyundan düşmesi ile yapabilecek fazla bir şeyi kalmadı. Savunmada ellerinden geleni yapsa da rakip oyuncuları durdurmakta sıkıntı yaşayan ekipte Ümit maç boyunca savunmasını terk etmese de genel olarak yalnız kaldı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekip bir türlü rakip kaleci Fırat’ı geçemezken Hüseyin maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü skoru bulamadı. Takımının tek golüne imza atan Olcay takımını oyuna soksa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maç boyunca çok fazla efor sarf eden ekip yorulunca oyundan düştü ve maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Celal
Maçın Gümüş Adamı:Fırat
Maçın Golü:Yusuf
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:İbrahim
Maçın Orta sahası:Ferhat
Maçın Forveti:Celal
Maçın Centilmeni:Koray