Geçit United Tarih Yazmaya Devam Ediyor!

Play Off 2. Tur maçında Geçit United ile Çernobil takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1 1 lik eşitlikle tamamlanan maçta kazanan 5 3 lük skorla Geçit United takımı oldu ve 3. tura yükseldiler.
Geçit United takımı maça kontrollü bir oyunla başlarken ilk yarıda rakibin topla oynamasına izin verip savunmada kalabalık durdular ve oyun disiplininden hiç kopmayarak kontra toplarla gol aradılar. İlk yarıyı 1 1 lik skorla tamamlayan ekip kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da şans yanlarındaydı ve rakibin de cömertliği iyi değerlendiren ekip peş peşe gollerle skoru bir anda 5 1 e getirdiler ve sahadan 5 3lük skorla ayrılıp adlarını 3. tura yazdırdılar. Alınan galibiyette şans da önemli faktör olsa da hücum hattında Yunus ve Murat’ın başarılı performansı çok net pozisyonlar bulmalarını sağladı, adam eksiltip birbirlerine hazırladıkları pozisyonlarla adeta neredeyse bütün golleri boş kaleye attılar. Performans anlamında zirve yapan ekip 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken 3. turda Greenboys maçını beklemeye başladı. Maçta 3 golle geceye damga vuran Yunus olurken Murat da hücum hattında çok etkiliydi ve maçı 1 golle tamamladı, Celal orta alanın en mücadeleci ismi olurken Fırat kurtarışlarıyla yine güven verdi.
Ligin tecrübeli takımlarından Çernobil play off a 2. turdan katılırken sahaya çok iyi bir kadro ile çıktı ve maça da iyi bir oyunla başladı. İlk golü yiyen taraf olsalar da skora çabuk denge getirdiler ve hemen ardından net bir pozisyonda direğe takıldılar. İlk yarıda rakibe göre çok daha fazla pozisyon bulan ekip 2. yarıda öyle pozisyonlar buldular ki karşı karşıya 4 5 net pozisyonu cömertçe harcadılar. Yine kaçan net bir pozisyonun ardından savunmada boşluk veren ekip yenik duruma düşerken bu golün arkası çorap söküğü gibi geldi ve skor bir anda 5 1 oldu. Bu dakikadan sonra farkı kapatma çabaları nispeten yanıt verse de sahadan 5 3 lük skorla mağlup ayrılıp hesapta olmayan bir mağlubiyetle play off lara ilk maçta veda ettiler. Böyle bir kadro ile ancak bu şekilde yenilirlerdi ki mağlubiyette en büyük etken kaçan gollerdi. Bunun dışında savunmada zaman zaman boşluk vermeleri de diğer handikapları olsa da genel anlamda iyi mücadele ettiler, başarılı bir futbol ortaya koydular. Enes dünyaları kaçırsa da orta alanın en diri ismiydi, Naim jeneriklik gol pasları verirken 2 de gole imza attı, takımın en öne çıkan isimlerinden oldu.
Maçın Adamı : Yunus
Maçın Gümüş Adamı : Murat
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : Emincan
Maçın Orta Sahası : Murat
Maçın Forveti : Yunus
Maçın Golü : Naim
Maçın Centilmeni : Ömer Faruk