Geçit United Liderden Rövanşı Aldı!

Gecenin ilk maçında Lider Liverpool Fk ile Geçit United takımı karşı karşıya gelirken ilk yarısı 0 0 biten maçta kazanan 2 1 lik skorla Geçit United takımı oldu ve play off ların yaklaşığı bu dönemde çok kritik bir 5 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri:
Geçit United takımı maçı rakibine göre daha çok isterken buna paralel bir oyun oynadı ve daha fazla da pozisyonlar bularak gole yakın bir oyun oynadılar, bunun da karşılığını galibiyetle aldılar. Savunma ve kale bölgesinde çok da sıkıntı yaşamayan ekip çok net pozisyonlara girerken bunları değerlendirmekte sıkıntı yaşasalar da buna rağmen istedikleri galibiyeti 1 farkla da olsa almasını bildiler. Aslında önceki maçlara bakışla yine de düşük bir performans sergileyen ekip son vuruşlardaki şanssızlıklarına rağmen galibiyete uzanırken Yunus attığı 2 golle takımını sırtladı galibiyette başrol oynadı, Celal hem savunmada hem hücum hattında oynadığı oyunla takımın en iyilerindendi.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool takımı sahaya revizyonlu bir kadro ile çıkarken özellikle hücum hattında hiçbir varlık gösteremediler ve puanı hak edecek bir oyun oynamadılar. Savunma anlamında çok iyi mücadele edip iyi direnseler de orta alandan yeteri kadar destek alamayınca kalelerinde çok pozisyon verip çok efor sarfetmek zorunda kalan ekip çoğu atakta rakibe dur deseler de yedikleri şanssız golle oyundan düştüler, hemen ardından gelen 2. golle de maça havlu attılar diyebiliriz. Her ne kadar farkı 1 e indirseler de beraberlik golünü bulamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrılırken play off öncesi hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Yeteri kadar kredileri bulunduğu için bu mağlubiyet puan anlamında bir kayıp olmazken orta alanda yetersiz kalmaları mağlubiyette en büyük etkendi. Pablo ile Yunus Emre savunmada oldukça başarılı bir maç çıkarırken Kalede görev yapan Kaptan Sercan kurtarışlarıyla maç boyunca takımını ayakta tuttu, bu performansı olmasa takımı baştan çözülebilirdi.
Maçın Adamı : Yunus
Maçın Gümüş Adamı : Celal
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : İbrahim
Maçın Orta Sahası : Celal
Maçın Forveti : Yunus
Maçın Golü : Yunus
Maçın Centilmeni : Cihan
Maçın Skorerleri:
Yunus (2)