Geçit United Kan Kaybediyor…

Gecenin maçında Geçit United ile Kontraatak Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısını Geçit United takımının 1-0 önde tamamladığı maçı Kontraatak Fc takımı 2 1 kazandı
Kazanma Faktörleri;
Kontraatak Fc takımı genel anlamda oyunu iyi kursa da hücum hattında kopuktular ve pozisyon bulmakta zorlandılar. Daha çok uzaktan şutlarla gol arayan ekip aradıkları golü bulmakta zorlanırken 2.yarıya golle başladı ve buna rağmen bu golün de rüzgarını arkasına almasına karşın istedikleri net pozisyonları bulamadılar. 2. gol ortaya çevirilen topun savunmaya çarpmasıyla geldi ve bu şans golüyle maçı kazanmasını bildiler. Mücadele anlamında topla oynama anlamında geçer not alsalar da kaptan Kadir’in yokluğunda pozisyon üretmekte zorlandılar diyebiliriz. Savunma anlamında da genel olarak iyi bir performans çizen ekip kaleci Mehmet’in çok kritik kurtarışlarıyla ayakta kaldı ve bugün aslında maçı Mehmet’in kritik kurtarışlarıyla kazandılar.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit United takımı genel olarak kontra atak futbolu oynarken sahanın bütün bölgelerinde dirençli bir görüntü sergilese de mağlubiyette en büyük ve tek etken karşı karşıya kaçırdıkları gollerdi diyebiliriz. İlk yarıda 2 tane karşı karşıya, 1 pozisyonda da 2 ye 1 gittikleri pozisyondan sonuç alamayan ekip 2. yarıda bitime yakın bölümde rakibi 3 e 1 yakalamasına rağmen bu pozisyondan sonuç alamadı ve adeta ben galibiyeti istemiyorum 4 puan sizin olsun dediler rakiplerine. Yedikleri gollerde de hataları yoktu, çok da iyi mücadele edip çok da iyi pas yaptılar fakat %100 lük pozisyonlarda bulamadıkları goller pahalıya patladı ve 2 maçtır iyi futbola rağmen galibiyet gelmemesi kan kaybını sürdürdü.
Öne Çıkan İsimler:
Kontraatak takımında Necati attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken kaleci Mehmet de kritik kurtarışlarıyla maçın gizli kahramanıydı.
Geçit United takımında ise Erdoğan takımın en etkili isimlerinden biri olurken Batu ve Mahmut orta alanda çok koştular, Halim de savunmada oynamasına rağmen sürekli bindirmeler yapıp defalarca gol aradı, çok istekli bir görüntü sergiledi.
Maçın Adamı: Necati
Maçın Gümüş Adamı: Mehmet
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Necati
Maçın Forveti: Doğukan
Maçın Golü: Necati
Maçın Centilmeni: Ahmet