Geçit United Gümbür Gümbür!

Gecenin maçında karşılaşan Çepni Sk Geçit United takımlarının maçı oldukça dengeli bir oyunla başladı. Çepni Sk takımı maça ilk bölümlerde daha hakim olan taraf olsa da skor üretmekte zorlandılar ve devreye de 2 1 yenik girdiler. 2. yarıda baskısını arttıran ekip atak üstüne atak yapsa da şut konusunda oldukça şanssız bir maç geçirince skor üretemediler ve maçtan da 6 1 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Çepni Sk çok nadir bu tür farklı sonuçlar alırken bu akşam alınan bu farklı sonuca rağmen oyun olarak bu denli farklı bir mağlubiyeti hak etmediklerini söyleyebiliriz. Hem savunmada hem orta alanda iyi işler yapsalar da 3. bölgede kötüydüler de diyemiyoruz ki oldukça şanssızlardı. Sadece kaleye giden 2 şut kendi arkadaşlarına çarptı ki bu da şanssızlığın bir göstergesi. Onun dışında rakip kaleci maç boyunca 3 4 kurtarış yapması yani kaleye fazla şut gitmemesi göz önüne alındığında mağlubiyetin en büyük sebebi de ortaya çıkmış oluyor; yeteri kadar şut çekemediler. Orta alanda çok iyi paslaşmalar yapmalarına karşın final paslarını yapamadılar ve rakip ceza alanına giremediler. Cihat kalesinde çok etkili kurtarışlar yapsa da son bölümlerde rakibin kalabalık atakları karşısında çok da yapabileceği birşey yoktu. Takımın en istikrarlı oyuncularından olan Mehmetcan bu akşam tutuk bir oyun sergilerken Nevzat da istekli olmasına rağmen o da tutuk bir oyun sergiledi. Onur ileri uçta yeteri kadar top alamazken Emir ile Muhammed orta alanda çok çalışkanlardı.
Geçit United maç boyunca disiplinli bir oyun oynarken savunmayı hiç boşlamadılar ve dirençli bir savunma ile rakibe çok da pozisyon vermediler. İskelet kadrosu olan ekipte çoğu maç 1 2 oyuncu değişirken bugünkü kadro geçer not aldı ve güçlü rakiplerini farklı geçerek ligde söz sahibi olmak istediklerini göstermiş oldular. Rakip takım her ne kadar topla daha fazla oynasa da rakibe göre daha etkili ataklar yapan Geçit United takımı İbrahim le buldukları peş peşe gollerle 10. dakikada 2-0 öne geçtiler ve bu skor avantajını iyi korudular. Rakibin 2. yarıda gol için yüklendikleri dakikalarda savunmada verdikleri boşlukları iyi değerlendiren ekip son 10 dakikasına 3-1 önde girdikleri maçtan 6 1 lik skorla galip ayrıldı ve bu 4 puanla büyük moral buldu. İbrahim Ekin ileri uca büyük hareketlilik getirirken şüphesiz gecenin adamıydı, attığı 2 gol dışında da çok olumlu işler yaptı. Emre orta alanda takımın en dinamik ismi olurken topu ileri iyi taşıdı çok koştu iyi mücadele etti,Mehmet ise özellikle hücumda etkili bindirmeler yapıp İbrahim’e iyi pozisyonlar hazırladı. İbrahim ve Mesut savunmada çok iyi işler yaparken rakibe yakın oynayıp göz açtırmadılar, Fırat ise kanattan iyi bindirmeler yapıp attığı 2 de golle alınan galibiyette büyük rol oynadı, uzaktan etkili şutlarla sürekli gol aradı. Ahmet Caner oyuna 2. yarıda dahil olup takıma dinamizm katarken maçı da 1 golle tamamladı, kaptan Ahmet ise kalesinde rahat bir maç geçirirken yaptığı 3 4 kurtarışla rakibin maça ortak olmasına engel oldu.
Maçın Adamı: İbrahim Ekin
Maçın Gümüş Adamı: Fırat
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: İbrahim
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: İbrahim Ekin
Maçın Golü: Fırat
Maçın Centilmeni: Nevzat