Geçit United 2. Turda!

Play Off 1. tur maçında Sadıçlar Fc ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken ligde 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Geçit United sahadan 3 2 lik skorla galip ayrıldı ve adını 2. tura yazdırdı.
Kazanma Faktörleri;
Geçit United takımı maç boyunca takım halinde iyi savunma yaparken hücum hattında da Yunus ve Murat gibi etkili isimlerle etkili olurken ilk yarıda yenik duruma düşmesine rağmen devreyi 2 1 önde tamamlamasını bildi. 2. yarıda skor denge gelse de ilerleyen dakikalarda skoru yeniden eline alan ekip kalan sürede kalesini gole kapatınca sahadan 3 2 lik skorla galip ayrılıp adını 2. tura yazdırdı. Genel anlamda disiplinli bir oyun sergileyen ekip şanssız goller yese de son bölümlerde şans yanlarındaydı, rakibin gol pozisyonlarındaki cömertlikleri kendilerinin işlerine geldi. Kadroda her ne kadar eksikler olsa da oynayan oyuncular bu açıkları kapatırken ilk yarıda çok net pozisyonları değerlendiremeseler de bunları son bölümlerde çok da aramadılar ve istedikleri galibiyeti aldılar. Yunus Murat ve Celal takımlarının gollerine imza atan oyuncular olurken genel anlamda yapılan takım savunması galibiyette en büyük etkendi diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Sadıçlar Fc takımı aslında maça iyi başlasalar da hücum anlamında istediklerini sahaya yansıtamadılar, gol yollarında çok kısırdılar. İlk yarıda hem hücumda etkili olamayıp hem de savunmada dağınık bir görüntü sergileyen ekip kalelerinde çok net pozisyonlar verirken ilk yarıyı 2 1 geride tamamladı. 2. yarıda Ramazan Bay’ın attığı golle skora denge gelince baskılarını arttıran ekip adeta dünyaları kaçırırken boş kaleye dahi olan pozisyonlardan sonuç alamayınca adeta rakibe maçı hediye ettiler diyebiliriz. Özellikle son bölümlerde çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip rakibine karşı üstünlük kuramazken kaçan tur biletinde en büyük etken buydu, birçok fırsatı cömertçe harcadılar.
Maçın Adamı : Yunus
Maçın Gümüş Adamı : Murat
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : Mehmet
Maçın Orta Sahası : Celal
Maçın Forveti : Yunus
Maçın Golü : Yunus
Maçın Centilmeni : Yusuf