Geçit Torul Galibiyetle Başladı!

Gecenin ilk maçında Borissia Bursa takımı ligin yeni ekiplerinden Torul Spor’la karşılaşırken maça tutuk başlayıp yenik duruma düşmesine karşın sonradan skora denge getirse de 2.yarının başlarında yaşadıkları düşüş maçı kaybetmelerine sebep oldu ve sahadan 7 5 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Borissia Bursa takımı maça tutuk başlarken ilk bölümlerde maça adapte olmakta zorlandı.Bu bölümde 2-0 yenik duruma düşse de sonradan oyunu toparlayan ekip skora denge getirip ilk yarıya 3 3 lük eşitlikle girdi. Aslında ilk yarının ortalarından itibaren etkili bir performans sergileyen ekip skor avantajını eline alacak gibi duruyordu fakat 2. yarının başındaki anlamsız düşüş maçı kaybetmelerine sebep olurken son bölümlerde farkı kapatmak için gayretleri karşılıksız kaldı ve sahadan 7 5 lik skorla mağlup ayrıldılar. Kemal savunmadayken takım daha diri bir görüntü sergilerken Kemal 2. yarıda hücum hattına geçip bu bölgeye hareket getirmek istese de yeteri kadar top alamadı. Ramazan maçı 2 golle tamamlarken Burak orta alanda oldukça etkiliydi, son vuruşlarda çok şanssız olmasına rağmen maçı 2 golle tamamladı, oldukça istekli bir maç çıkardı.
Torulspor ise ligde çıktıkları ilk maçlarında başarılı bir görüntü sergilerken maça iyi başlamalarına karşın devrenin ortalarında biraz bocaladılar ve kalelerinde gördükleri gollerle skora denge geldi.Maçın kırılma anı 33. dakika olurken 3 dakikaya sığdırdıkları 3 golle maçı kopardılar ve genel anlamda iyi bir futbolla haklı bir galibiyet aldılar. Savunmada diri bir görüntü sergileyen ekip hücum hattında aslında ilk bölümlerde istediklerini sahaya yansıtamasalar da uzaktan etkili şutlarla gol aradılar ve aradıklarını da buldular. 2. yarıda skor avantajını eline aldıktan sonra gecenin yıldızı Hasan savunmaya geçti ve bu avantajın korunmasını sağladı. Kaptan Hasan attığı 3 gol asistleri ve performansıyla geceye damgasını vuran isim olurken Turgay da 3 golüyle gecenin bir diğer yıldızıydı. Mustafa ve Ahmet savunmanın dirençli isimleri olurken yine savunmada iyi işler yapan Murat sürekli hücum hattına destek verdi.
Maçın Adamı: Hasan
Maçın Gümüş Adamı: Turgay
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Hasan
Maçın Forveti: Turgay
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Burak