Geçit Çıkış Arıyor!

Gecenin 2. maçında karşılaşan Geçit United ile Teşkilat-ı Mahsusa takımlarının maçı büyük çekişme içinde geçerken ilk yarısı 2 2 lik eşitlikle biten mücadelede kazanan 4 3 lük skorla Geçit United oldu ve 3 puanı ceplerine koydular.
İlk yarıda Geçit United takımı daha etkili bir futbol oynarken ilk bölümlerden itibaren oyunu rakip yarı alana yığmayı başardı çok net pozisyonlar buldular.3 4 topları direkte patlayan ekip Bunun dışında kalelerinde Çok da fazla pozisyon vermediler, rakip her alanda 3 4 oyuncuyla sürekli atak yaptılar fakat rakip kaleci geçmekte zorlanmalarına ve rakip direkleri de geçmekte zorlanmalarında rağmen golü bulan ekipte en büyük handikap golü bulduktan sonra hemen gol yemeleri idi buna rağmen oyununu ilk yarıdaki hakimiyeti diyebiliriz.
2. yarıda da etkili bir oyun sergileyen ekip rakip kalede etkili olurken buldukları net pozisyonları değerlendiremeseler de skor avantajını ellerine aldılar. Rakip kaleye sürekli etkili şutlarla gitmeye çalışan ekip son bölümlere 1 farklı üstünlükle girmesinin stresini yaşadılar fakat buna rağmen skor avantajını koruyan ekip sahadan 4 3 lük skorla galip ayrıldılar.
Umut attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Ahmet ileri uçta çok etkiliydi, sürekli etkili şutlarla gol aradı, 1 de gole imza attı.
Teşkilatı mahsusa takımı ise ilk bölümde daha çok savunmaya yönelik bir oyun oynadı, geriye yaslanıp oyun oynadılar savunmaktan savunmadan topla çıkmakta zorlandılar hücumda ise bir oyuncuyla iki oyuncuyla atak yapmaya çalışan ekip aradıkları pozisyonları çok da bulamazken genel olarak geriye yaslanık bir oyun sergilediler. Kalecinin başarılı performansıyla savunmanın dirençli oyunu ile ilk yarıyı 2 2 lig eşitlikte tamamlamayı başarılar fakat ileride çoğalmakta zorlanan ekip pozisyon bulmakta oldukça güçlük çektiler.
2. yarıda yine geride oyunu kabul eden ekip zaman zaman rakip kalede etkili olmaya çalışsalar da pozisyon bulmakta zorlandılar, farkı 1 e indirmelerine karşın beraberlik golünü bulamadılar. Takımda en büyük handikap skor üretmek olarak görülürken buna rağmen mücadele gelecek haftalar adına umut verdi.
Maçın Adamı: Umut
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Emre
Maçın Defansı: İbrahim
Maçın Ortasahası: Umut
Maçın Forveti: Ahmet
Maçın Golü: Melih
Maçın Centilmeni: Hakan