Geçit Alacaatı Farklı Geçti

Amsterdam arenada karşı karşıya gelen Alacaat takımı ile Geçit United maçında 2 ekipte maça çok istekli ve temkinli başladılar. 8.dakikada Ferhat maçın kilidini açarken Geçit United takımı öne geçti. Dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koyan Geçit takımı 18.dakikada farkı 2’ye çıkarırken ilk yarının son anlarında Alacaat takımı farkı 1’e indirerek umutlandı. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan Alacaat takımı Kalecisi Mücahit’in yaptığı çok büyük bir hata ile 3.golü görünce oyundan düştüler, bunu çok iyi değerlendiren Geçit takımı farkı açarak maçı 5-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça temkinli başlayan Geçit United takımı etkili oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışırken 8.dakikada açılışı yaptı. Farkı 2’ye çıkarmayı başaran ekip skoru koruyamayınca ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlarken 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsalar da skoru korudular ve rakibin oyundan düşmesi ile farka giderek maçı 5-1 skor ile kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Fırat kalesinde devleşirken sadece 1 gol yedi. Karşı karşıya kaldığı pozisyonlar da şık kurtarışlara imza atan Fırat skoru tutan kişiydi. Savunma da etten bir duvar ören ekipte Celal savunmanın bel kemiğiydi. Neredeyse her topa müdahale eden Celal rakibin çoğu şutunu engelledi. İleride zaman zaman bocalasalar da genel olarak iyi bir oyun ortaya koyan Geçit takımında İbrahim takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı ve asistleri ile takım arkadaşlarını besledi. İleride görev alan Ahmet ise takımının gol yükünü çekerken bitiriciliği ve fırsatçılığı ile göz doldurdu. Takım olarak yavaş yavaş oturan ekip her maç üstüne koyarak devam ediyor ve şampiyonluk istiyor.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Alacaat takımı ilk golü kalelerinde gördükten sonra oyundan biraz düşse de oyuna tutundu fakat kalelerinde 1 gol daha gören ekip 2 farklı geriye düştükten sonra kendilerine geldiler ve ilk yarının son anlarında İsa ile farkı 1’e indirmeyi başaran Alacaat takımı 2.yarı beraberlik için bastırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı, Kalecisi Mücahit’in hatası ile 3.golü kalesinde gören ekip oyundan düşünce ard arda goller yiyerek Maçı 5-1 kaybetti. Kalede görev alan Mücahit refleksleri ile bir çok kurtarışa imza atsa da 3.goldeki hatası ile takımını oyundan düşürdü. Savunmada çok açık veren Alacaat takımında Halil maç boyunca savunmasında çabalasa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yapacak fazla bir şeyi yoktu. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan Alacaat takımında İsa takımının tek golüne imza atarken takımın ataklarını şekillendiren isimdi. Emre A. ise genelde savunmada oynarken bugün ileride görev aldı. Fakat savunmada verdiği katkıyı ileride veremedi. Oyundan çok çabuk kopan ekip yanlış taktikleri nedeniyle kazanabilecekleri maçı farklı bir skor ile kaybettiler.

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Fırat
Maçın Golü:Yunus
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:Celal
Maçın Orta sahası:İbrahim
Maçın Forveti:Ahmet
Maçın Centilmeni:Emre A.