Galibiyet Muhammet’e Hediye Edildi…

Atmosfer medya takımı başlangıç düdüğüyle oyuna hızlı bir giriş yaptı daha oyunun ilk dakikalarında itibaren rakip kalede üstünlüğünü ve baskısını hissettirmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu gol ile öne geçmeyi başaran ekip rakibini sahasına haps etmeyi başardı. Tayfun ve Mustafa’nın ileriye dönük hücum yatakları takımın ekstra pozisyon bulmasında etkili olduğunu söyleyebiliriz. Daha karşılaşmanın iyi çeyreğine girdiğimiz dakikadan itibaren üstünlüğünü daha fazla arttıran ekip yaptığı pres ve baskının sonucunu çok iyi bir şekilde aldı. İlk yarıda takım oyunu kısa paslaşmaları ve hücumu oyununu çok iyi oynayan ekip defansta da neredeyse hiç fire vermedi. Defans hattından hücuma kadar harika bir oyun sergilediler. Yaptıkları kısa paslaşmalar & tecrübe olarak daha dirençli bir oyun sergilediklerini söyleyebiliriz. Takım içindeki dayanışma ve pas alışverişlerinin kendilerine olumlu yansıdığını söyleyebiliriz. Dakikalar 20 gösterdiğinde tabelada 4-0 Üstünlüğünü gösterdiler. Rakip takım oyuncularına göz açtırmayan ekip İlk yarının sonra geldiğimizde de Bu üstünlüğünü devam ettirip soyunma odasına da 4-0 Önde girmeyi başardılar.
İkinci yarıya da oyun disiplininden kopmayıp Üstüne koyarak oynamaları izleyenler tarafından alkış topladı. Hemen hemen bütün Topları buldukları bütün fırsatları değerlendiren ekip rakip takıma göz açtırmadığını söyleyebiliriz. Defans attığında volkan ve emre çok iyi savunma anlayışı ile takımını sırtlayan ve hücuma kazandırdıkları toplar ile gol bulmaların da Büyük rol oynadığını söyleyebiliriz. Orta alanda Mustafa ve Muhammed klass pasları ve çalımları ile hücuma ekstra katkı sağladı. Tayfun orta alanda aldığı topları Çok iyi yön vererek oyunu açmada ve ara pasları ile takım kurgusunu gol ayaklarını güçlendiren en etkili isim oldu. İkinci yarının ortalarında mustafa daha fazla hücum organizasyonlarına katılarak gol aramayı denedi. Skor olarak da rahatlayan ekip oyunu sonlarına geldiğimizde temposunu düşürerek galibiyete ulaşmaya çalıştı. Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte Atmosfer Medya takımı haklı bir galibiyetle sahadan 6-1 galibiyet ile ayrıldı. Maçı sonlarına yaklaştığımız da Muhammed talihsiz bir sakatlık yaşayarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor En kısa zamanda aramıza tekrar katılmasını temenni ediyoruz.
Karadağ mobilya ekibi oyuna tutup bir şekilde başladı. Daha ilk dakikalarda itibaren defans hattında bocalayan ekip ilk dakikalarda gol yemesiyle oyundan yavaş yavaş koptu. Rakip Kaleye istedikleri gibi gidememesi pozisyon ve fırsat bulamaması oyun temposundan düşmelerinde büyük rol oynadı. Daha çok geride oyun kurmaya çalışan ekip orta alana da iyi top taşımayı beceremedi. Rakip takımın kendilerine fırsat vermemesi iyi savunma yapmasından dolayı daha fazla pas yapmak zorunda kaldılar. Bu paslarda da hatalı ve kaybettikleri toplarda baskı yapmamalarını sonucunda kalelerinde goller gördüler. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde kalesinde gördükleri 4 gol onlar için soğuk duş etkisi yarattı. Bu skorla daha çok geriye yaslanan ekip kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. Bu ataklardan da eli boş dönen ekip ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına iyice oyundan düşen ve mücadelesini de kaybeden ekip hemen hemen hiç pozisyon bulamadı. Rakip kaleye gitmeyi çok deneseler de istedikleri fırsatı ve imkanı rakip takımın onlara vermediğini rahatça söyleyebilirsin. Rakibin baskılı oyununu kıramayan Karadağ ekibi uzaktan şutlar denese de kaleciyi geçmeyi başaramadılar. Buldukları fırsatı değerlendirmeye çalışan ekip bir gol bularak ümitlense de maçtan 6-1 yenilgi ile ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.