Frankurttan Güzel Başlangıç!

Günün ilk ve tek maçında Frankurt ile Balat Tr takımları karşı karşıya geldi. Frankurt takımı maça eksik kadro ile başlasa da maça atak başladı. Art Arda goller bulan Frankurt eksikken farkı açmayı başardı. Balat takımı ise farkı 1’e indirmeyi başardı. İlk yarının son 10 dakikasında Frankurt takımının kadrosu tamamlandı ve ilk yarıyı Frankurt takımı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı Balat takımı farkı 1’e indirse de Frankurt rakibine beraberlik şansı tanımadı ve maçı Frankurt takımı 6-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça eksik bir kadro ile çıkmasına rağmen maça atak başlayan Frankurt takımı ilk dakikalarda skor üstünlüğünü alarak maçın sonuna kadar korudu ve galibiyete ulaştı. Uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen Tayfun biraz tutuk bir oyun sergilerken bu maç biraz arka planda kalsa da klasını konuşturdu. Melih hem savunmada hemde hücumda sahanın en iyilerindendi. Muazzam bir maç çıkaran genç isim hava toplarındaki hakimiyeti ile rakiplerine kolay top şansı tanımazken hücumda da oyun görüşü ve attığı goller ile maçın kilidini açan isimdi. Takımı eksikken attığı goller ile takımını rahatlatan Hamit forvette bitiriciliği ile takımına seviye atlattı. Savunmada fazla zorlanmayan ekipte kalede görev alan Emre kritik kurtarışlara imza attı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan ekip zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibi eksik olmasına rağmen beklenmedik bir şekilde oyunu kendi sahasında kabullenen Balat Tr takımı ileride topu tutmakta zorlanırken kalesinde gollerde görünce sahadan yenik ayrıldı. Mehmet bugün ilk yarı görev alırken takımı adına elinden geleni yapsa da savunmada mücadelesi ile takımına katkı sağlarken hücumda fazla etkili olamadı. Ayhan savunmada rakiplerine çok erken girerken çok kolay geçildi. İleride bir türlü topu çeviremeyen ekip gol pozisyonlarına girmekte zorlanınca kısır bir maç çıkardılar. Ahmet takımını umutlandıran gole imza atarken ilerleyen dakikalarda yorulunca oyundan düştü. Özgür ise takımının 2.golüne imza atan isimdi. Maç boyunca istediği toplar ile buluşamayan Özgür rakibin yakın markajı ile fazla etkili olamadı. İlk dakikadan itibaren rakibin oyunun temposunu ayarlamasına izin veren ekip yenilmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Melih
Maçın Gümüş Adamı:Hamit
Maçın Golü:Melih
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Melih
Maçın Orta sahası:Tayfun
Maçın Forveti:Hamit
Maçın Centilmeni:Ayhan