Frankfurt Sonradan Açıldı!

Günün maçında Vurguncular ile Frankfurt takımları karşı karşıya geldi. Vurguncular takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken ilerleyen dakikalarda farkı açmak için bir çok gol pozisyonuna girseler de bir türlü golü bulamadılar. İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttıran Frankfurt takımı art arda bulduğu goller ile öne geçti ve ilk yarıyı Frankfurt takımı 3-1 önde tamamladı. 2.yarının başında fark 3’e çıkarken Vurguncular takımı maçın son 15 dakikasına girilirken farkı 1’e indirmeyi başardı, fakat beraberlik için risk alan Vurguncular takımı savunmada açıklar verince Frankfurt takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek farkı tekrar açtı ve maçı Frankfurt takımı 6-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde gol görerek başlayan Frankfurt takımı maçı uzun bir süre geride götürse de ilk yarının sonlarında bulduğu goller ile ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı fark 1’e inse de oyun disiplininden kopmayan Frankfurt takımı zor da olsa galibiyete ulaşmayı başarırken kalede görev alan Arif kalesinde bir çok kritik kurtarışlara imza atarken karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda ki reaksiyonu ile farkını ortaya koydu. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Selim D. Savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada çakılı kalan Selim D. müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başarırken maçın en çok top kesen ismiydi. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Selim Acar takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Selim Acar tekniği ve ince bilek hareketleri ile rakiplerini çok kolay egale etti. Forvette görev alan Tayfun ise maçın kaderini belirleyen isimdi. Pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Tayfun bunun yanında yoktan yarattığı pozisyonlarla da oldukça etkili olurken bitiriciliği ile takımını galibiyete taşıdı. Maçı uzun bir süre geride götüren ekip buna rağmen oyun disiplininden kopmadı ve maçı net bir skor ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri

Maça tam istedikleri gibi başlayan Vurguncular takımı ilk yarıyı uzun bir süre önde götürürken farkı açabilecek pozisyonlar yakalasalar da bu pozisyonları bir bir harcayan ekip ilk yarının sonlarında savunmada dağılınca ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı farkı 1’e indirmeyi başaran Vurguncular takımı bir türlü beraberliği sağlayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Orhan kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken kurtarışlarıyla takımını ayakta tutmaya çalışsa da uzaktan yediği golde bariz hatası vardı. Savunmada genel olarak uyumlu olan ekip zaman zaman oyundan düşerken Vahip savunmasını maç boyunca terk etmezken rakibi en geride karşılayan isimdi. Fiziğini iyi kullanan Vahip bazı pozisyonlarda ağır kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ergün maçın en çok efor sarf eden ismiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Ergün takımının en istekli isimlerinden biriydi. Ercan ise takımının 2 golüne imza atarken tekniği ile göz doldurdu ve attığı goller ile takımını sırtladı. Takımın beyni ise Ramazandı. Oyun görüşü ile dikkat çeken Ramazan maç boyunca kilit paslar atarken bazı pozisyonlarda topu ayağında çok tutsa da buna rağmen takımının en etkili ismiydi, fakat performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Selim Acar
Maçın Golü:Selim Acar
Maçın Kalecisi:Arif
Maçın Savunması:Selim D.
Maçın Orta sahası:Selim Acar
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni: Vahip