Fource United Soner’le Güldü!

Gecenin maçında Fource United ile Ardıç Pastaneleri takımları karşı karşıya geldi ilk yarısında Fource United’ın 3-0 üstünlüğü ile biten maçın sonucunda Kazanan taraf 6-5 Lik skor ile Fource United oldu.
Kazanma faktorleri
Daha önceki maçlara nazaran birbirlerine biraz daha alışmış bir görüntü sergileyen Fource United ekibi maça önde basarak başladı takım halinde tam saha pres uygulayan ekip baskılı oyununda golü hemen bulamazsa da rakibine bu bölümde hiç pozisyon vermedi ilk yarının sonlarına doğru 2 gol bulan ekip ikinci yarıya da golle başladı fakat takımın kronik sorunu haline gelen yenilen goller den sonra takım olarak birbirleriyle sürtüşme ve oyundan düşme problemi bu maçta da gün yüzüne çıktı fakat defansta Ahmet’in özverili oyunu ve takım arkadaşlarını motive etmesiyle tekrar oyuna dönen ekip kolay görünen maçı zor da olsa 6-5 kazanmasını bildi
Kaybetme faktörleri
Ekibin en büyük handikapı birbirleriyle kopuk oynamaları ve yaptıkları pas hataları gibi göründü.pres altinda defanstan çıkmakta zorlandilar. birçok pozisyonda kaleci Alperen golu engelleyen isim oldu. bir de oyunda Hakem ve rakip futbolcularla fazla diyaloğa girmeleri sebebiyle kendi arkadaşlarını oyundan düşürenler de oldu yine de ekip daha önceki maçları nazaran daha iyi bir oyun sergiledi ve ileriki Maçlar için umut verdi.
One cikanlar
Ardıç Pastaneleri ekibinde kaleci Alperen aptığı kurtarışlar ile geceye renk katan isimlerden biri oldu yine Fource United takımında 4 gol atan Soner bitiriciliğini konuşturdu. Mert hem defansa yaptığı katkılar hem de ileri çıkışlarıyla takımına gol Yollarında büyük katkı sağladı. Yine fource United ekibinden İsmail bu akşam gösterdiği performansla göze çarpan isimlerden oldu.
Maçın adamı:mert
Maçın gümüş adamı:ismail
Maçın kalecisi:Alperen
Maçın ortasahasi:mehmet
Maçın forveti:soner
Maçın centilmeni:Tekin