Fource United Hayata Döndü!

Günün tek maçında Fource United ile Barselona takımları karşı karşıya geldi. Fource takımı maçta 3-0 öne geçsede durumu eşitlemeyi başaran Barselona takımı öne geçmeyi başaramayınca art arda 2 gol atan Fource takımı maçı 5-3 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça iyi bir başlangıç yapan Fource United takımı maça ilk dakikadan ağırlığını koyarak öne geçmeyi başardı. 3-0 öne geçen ekip kendi aralarında sıkıntı yaşayınca rakip beraberliği yakaladı. Oyuncu değişiklikleri ile tekrar öne geçmeyi başaran ekip maçı 5-3 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Recep çok iyi bir maç çıkardı. maç 3-3 iken yapığı kurtarışlar ile takımını oyunda tutan Recep maçı takımına getiren isimlerdendi. Savunmada görev alan Mehmet takımının en önemli isimlerindendi. Çok fazla efor sarf eden Mehmet hem hücum da hem de savunma da çok iyi bir iş çıkardı. Maçın kilidini açan Soner oyun tarzı ile takımına çok fazla katkı sağlarken attığı 2 gol ile takımına katkı sağladı. Savunmanın bir diğer başarılı ismi Ahmet ise takımının motivasyonu tam düşecekken yaptığı çıkışlar ile takımını ayakta tuttu. İleri uçta Muhittin zaman zaman güzel pozisyonlar yakalasa da gol yollarında sıkıntı yaşadı. Takım olarak yavaş yavaş birbirlerine alışan takımı ilerleyen maçlarda daha tehlikeli bir takım olacaklarının sinyallerini verdi.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibin görüntüsünden olacak ki savunma ağırlıklı bir oyun ile başlayan ekip bu oyun kurgusu ile sıkıntı yaşadı ve 15.dakikada 3 sayı fark ile geriye düştü. Biz maç farka gideceğini düşünürken ilk yarının son 5 dakikasında 2 gol bulan ekip 35.dakikada beraberliği sağlasa da öne geçebileceği pozisyonlar da sonuca gidemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Bayram elinden geleni yapsa da yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olan ekip zaman zaman kişisel hatalar ile gol yedi. İleride görev alan Ömer takımının en başarılı isimlerinden biriydi. tekniği ve oyun görüşü ile dikkat çeken attığı 2 gol ile de takımına katkı sağladı. Takımın hayal kırıklığı ise Ayhan’dı. İleride çok fazla gol pozisyonunu değerlendiremeyen Ayhan ileride topu ayağında çok fazla tutarak takımını yavaşlattı. İlk maçları olması nedeniyle biraz heyecanlı olan ekip ilerleyen maçlarda bu oyunlarının üstüne bir şeyler daha koyarlarsa üst sıraları zorlayacaktır.
Maçın Adamı:Soner
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Kalecisi:Recep
Maçın Defansı:Ahmet
Maçın Ortasahası:Soner
Maçın Forveti: Muhittin
Maçın Golü:Ömer
Maçın Centilmeni:Mehmet