Formalar Uğurlu Geldi…

Gecenin ilk maçında Kontraataak Fc ile Teşkilat-ı Mahsusa takımları karşı karşıya gelirken maça golle başlayan taraf Teşkilat-ı Mahsusa olsa da Kontraatak Fc takımı sahadan 10 6 gibi farklı bir skorla ayrıldı ve yoluna emin adımlarla devam etti.
Kazanma Faktörleri;
Kontraatak Fc takımı maç boyunca disiplinli oyunu ve dirençli kadrosuyla galibiyeti çok isteyen bir oyun oynarken revize edilmiş bir kadroyla sahaya çıkmalarına rağmen galibiyeti almasını bildi. Tabi lig tecrübeleri rakibe göre çok daha fazla olduğu için galibiyeti almakta zorlanmayan ekip maçın başlarında sıkıntı yaşasalar da sonra kilidi açmasını bildiler ve peş peşe gollerle maçı kopardılar.
Kaybetme Faktörleri:
Teşkilat-ı Mahsusa takımı maça aslında iyi de başlamasına rağmen devamını getiremedi ve ilk yarıyı 5 2 geride kapattı. Maça disiplinli başlayınca ve özellikle savunma olarak dirençli bir görüntü sergileyince gol yeme rakamı düşen ekip de savunma disiplini elden kaybolunca peş peşe goller geldi. 2. yarıda sakatlanan kaptan Fırat’ın yerine Gökhan oyuna dahil olduğunda goller bulsalar da yedikleri kolay goller maçı kaybetmelerine sebep oldu. Diğer taraftan bakacak olursak tecrübesizlikleri maçı kaybetmelerinde bir diğer etken olurken ligin zirvesindeki bir takıma karşı oldukça iyi de mücadele edip iyi de skor ürettiler diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Melih 4 gol 4 asistiyle galibiyette büyük rol oynarken Kaptan Kadir de 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu oldu, Süleyman ise sahalara 2 golle dönüş yaptı. Teşkilat-ı Mahsusa takımında ise Volkan attığı 3 gol ve asistleriyle takımını sırtlamaya çalışsa da bu performansı puan için yeterli olmadı, oyuna sonradan dahil olan Gökhan da takıma hareketlilik getirdi, maçı 2 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Melih
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Gökhan
Maçın Ortasahası: Melih
Maçın Forveti: Kadir
Maçın Golü: Tayfun
Maçın Centilmeni: Ümit