Flora Tekstil’den Müthiş Geri Dönüş!

Gecenin 3. maçında Flora Tekstil ile Özkürtün takımları karşı karşıya gelirken izleyen büyük keyif aldığı maçta Flora Tekstil ilk yarısı 2 2 biten maçta 5 2 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüş yaptı ve sahadan 6 5 lik skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri :
Flora Tekstil takımı asında maça istediği gibi başlayamazken ilk bölümlerde çok top kayıpları yaptılar ve istedikleri oyunu bir türlü oynayamadılar. 2. yarıya da istediği gibi başlayamayan ekip peş peşe yedikleri gollerle 5 2 geriye düşseler de maç başından beri yapmak isteyip de yapamadıkları ayağa pası yapmaya başlayınca birbirinden güzel 4 gol birden bulup skor avantajını eline almasını bildi ve sahadan 6 5 lik skorla galip ayrıldılar. Alınan galibiyette en büyük etken özellikle son bölümlerde maçı kazanacaklarına olan inançlarıydı diyebiliriz. 3 fark geriye düşmelerine rağmen tempo arttırıp rakip kalede etkili paslaşmalarla güzel goller bulan ekip son bölümde skoru da korumasını bildi ve 4 puanı cebine koydu. Enes attığı 3 golle geceye damgasını vururken Yasin de savunmadan etkili bindirmeler yaptı, İslam hücum hattında arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırlarken Özcan da orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri :
Özkürtün Gençlik bu akşam sahaya iyi bir kadro ile çıkarken ilk yarıdaki iyi oyununu 2. yarıda da sürdürünce skoru 5 2 ye getirerek önemli bir avantaj yakaladı. Skorun da verdiği rahatlıkla son bölümlerde vites düşürmenin bedelini ağır ödeyen ekip sahadan mağlubiyetle ayrılırken play off ların yaklaştığı bu dönemde hiç de hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadılar ki ligde yenilmesi zor olan bir takım olduğu halde. Maçın 4 te 3 lük kısmında iyi oynamalarına rağmen son bölümlerde savunmada çözülmeler yaşayan ekip peş peşe gelen gollere mani olamazken son dakikalarda beraberlik golü için yüklenseler de aradıkları golü bulamadılar. Orta alanda iyi paslaşmalar yapan ekipte Serdar Yalçın ikilisi maçı 2 şer golle tamamlarken takımın gol krallığındaki en iddialı ismi Birol maçı 1 golle tamamladı.
Maçın Adamı : Enes
Maçın Gümüş Adamı : Özcan
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Defansı : Kadir
Maçın Orta Sahası : Enes
Maçın Forveti : İslam
Maçın Golü : Enes
Maçın Centilmeni : Dursun