Flora Tekstil Tecrübesi İle Maçı Farklı Kazandı

Günün 2.maçında Flora Tekstil ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. Maçın kontrolünü ilk dakikadan itibaren kontrol altına alan Flora Tekstil art arda ataklar ile farka giderken Brother’s takımı ise ileride top yapmakta sıkıntı yaşayınca ilk yarı 7-0 Flora Tekstil takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarının başında Brother’s takımı golü bulsa da Flora tekstil rakibin kendisine yaklaşmasına izin vermedi ve maçı 14-2 gibi farklı bir skor ile maçı kazanmasını başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip erken bulduğu goller ile maçın fişini ilk dakikalardan çekmeyi başarınca kalan dakikalarda rahat bir oyun ortaya koydular ilk yarıyı 7-0 önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarı oyunu rölantide oynayınca kalesinde goller görse de maçı 14-2 skor ile kazanmayı bildi. Kalede görev alan Aydın ilk yarı kalesini gole kapatmayı başarırken maç boyunca yaptığı kurtarışlar ile kalitesini gösterdi. Savunmada çok iyi kenetlenen ekipte Kadir fiziği ile göz doldururken rakip hücum oyuncularına maç boyunca göz açtırmadı. İleride çok rahat bir oyun ortaya koyan Flora Tekstil takımında İslam açılışı yaparken oyun görüşü ile fark yarattı. Nazım ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi, oldukça efektif bir oyun ortaya koyan isim maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Takımın golcüsü olan Özcan ise bitiriciliği ve tekniği ile fark yaratırken rakip savunmayı çok fazla zorladı. Rakibe göre yaş ortalaması olarak oldukça büyük olan ekip tecrübesini konuşturarak genç rakibini rahat bir oyun ile yenmeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça bir türlü ısınamayan ekip ilk yarı ileride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Savunmada da bekleneni veremeyen ekip ilk yarıyı 7-0 geride tamamlarken 2.yarı gol bulsa da maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ömer sahada en fazla topla buluşan isimlerden biriydi. Rakiple çok fazla karşı karşıya kalan Ömer yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen Brother’s takımında Talha savunmasını maç boyunca terk etmezken maçın genelinde çok yalnız kaldı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Ekici takımının en etkili ismiydi. Takımının pas trafiğini kontrol eden Ekici elinden geleni yapsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. İleri uçta görev alan Berke ise maç boyunca rakip savunma arasında kaybolurken ilk yarı yokları oynayan Berkenin 2.yarı bulduğu gol ise sadece tabelayı değiştirdi. Rakibin tecrübesi karşısında ezilen Brother’s takımı maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Özcan
Maçın Gümüş Adamı:Nazım
Maçın Golü:Özcan
Maçın Kalecisi:Aydın
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Nazım
Maçın Forveti:Özcan
Maçın Centilmeni:Ekici