Flora Tekstil Tecrübeli Oyuncularıyla Güldü!

Günün ilk maçında Flora Tekstil ile Yeni Nesil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte baskılı başlarken açılışı yapan taraf Flora tekstil oldu. Fakat Flora takımı skoru koruyamayınca Yeni Nesil takımı skoru eşitlese de ilk yarıyı 3-2 Flora Tekstil takımı önde tamamladı. 2.yarıya Yeni Nesil takımı beraberlik için bastırsa da Flora Tekstil takımı skoru korumayı başardı ve kontra ataktan bulduğu gol İle farkı açtı ve maçı Flora Tekstil takımı 4-2 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça baskılı başlayan Flora Tekstil erken bir gol İle öne geçerken skor ilerleyen dakikalarda eşitlense de ilk yarıyı 1 fark İle önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kalesini gole kapatan ekip maçı 4-2 kazanmayı başarırken kalede görev alan Yılmaz kalede takım arkadaşlarına güven verirken kurtarışları ve refleksleri ile bir çok golü kurtararak takımını skor olarak önde tutmayı başardı. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Kadir müdahaleleri ile rakip oyuncuları oldukça rahatsız ederken hava toplarındaki hakimiyetiyle de dikkat çekti. İleride topu çok iyi koşturan ekipte Özcan takımının ataklarını şekillendirirken tecrübesi ve oyun görüşü İle fark yarattı. Çok iyi bir performans sergileyen İslam maçın yıldızıydı. İslam ise ileri uçta görev alan kişiydi. Bitiriciliğiyle dikkat çeken İslam pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk dakikadan itibaren oyun disiplininden kopmayan ekip zaman zaman zorlansa da maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli bir başlangıç yapan Yeni Nesil takımı geriye düşse de skoru hemen eşitledi. Fakat bir türlü öne geçemeyen ekip ilk yarıyı 3-2 geride tamamlarken 2.yarıya baskılı başlasalar da rakip kaleciyi geçmeyi başaramayınca maçı kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Mustafa bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada genel olarak iyi performans gösteren ekipte Volkan savunmada çakılı kalan kişiydi. Son adam olan Volkan maç boyunca takım arkadaşlarının açıklarını kapatırken çok fazla efor sarf etti. İleride genel olarak bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Semih tekniği ve ince bilekleri ile dikkat çekerken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Batuhan ise etkili şutları İle sonuca gitmeye çalışırken takımının 2.golüne imza atarak takımını oyunun içinde tuttu. Yusuf Nahayo ise takımın en dikkat çeken oyuncusuydu. Fiziğini çok iyi kullanan Nahayo rakibin baskısı altında istediği toplar İle buluşamadı. İlk yarı rakibin gollerine karşılık vermeyi başaran ekip 2.yarı skor üretemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.


Maçın Adamı:Özcan
Maçın Gümüş Adamı:İslam
Maçın Golü:İslam
Maçın Kalecisi:Yılmaz
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Özcan
Maçın Forveti:İslam
Maçın Centilmeni:Semih