Finber Spor dan güzel başlangıç

Maçın Adamı:Emrah
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Defansı:Tahir
Maçın Ortasahası:Sedat
Maçın Forveti:Emrah

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri:
Maç Efsane takımının başlama vuruşu ile başladı maça baskılı başlayan Efsane takımı 3.dakikada Nurinin bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra hemen toparlanan Finber ardarda ataklar yapmaya başladı ve 7.dakikada Emrahın golüyle eşitliği sagladı. Efsane takımı öne geçtikten sonra savunmaya çekilmeleri kaleleeinde tehlikeli pozisyonlar vermelerine neden oldu nitekim 12.dakikada İbrahim Finberi öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra istediği skoru yakalayan Finber baskısını azalttı ve maç ortada oynanmaya başladı. 2 takımda girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı 2-1 finberin lehine sonuçlandı.
2.yarıya oyuncu değişkliği ile başlayan Efsane takımında Canerin yerine Fevzi oyuna girdi. Bu değişiklik işe yaramış olucakki 26.dakikada Semih ile beraberliği yakaladı Efsane takımı bu golden sonra Finver takımıda savunmada bir değişikliğe giderek İbrahim yerine Barış girdi. Değişiklten hemen sonra Emrah kendisinin 2. takımının 3.golünü kaydederek Finberi 2.kez öne geçirdi. Baskısına devam eden Finber 33.dakikada Emrah ile farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra hemen karşılık veren Fevzi farkı 1’e indirsede Adem ile karşılık veren finber son 15 dakikaya girerken 5-3 skor üstünlüğünü ele geçirdi. Son 15 dakikada Efsane takımı puan alabilmek için baskı kursada aradığı gol ve golleri bulamayınca maç 5-3 Finber takımının lehine sonuçlandı.

Finber

Maça kötü başlasada hemen toparlanan Finber takımı tam bir takım görüntüsündeydi. Savunmada ve hücumda maç boyunca dengelu oynayan takım güzel bir maç sonucunda iyi bir galibiyet aldı. Kalede Emre görev aldı ve kritik kurtarışlar yaparak galibiyetin mimarlarından oldu. Savunmada Barıs, Tahir ve İbrahim 3’lüsü görev aldı. Birbirlerinin kademelerini iyi kapatan 3’lü hücumada yardım etti. Barış topu hücuma taşıyan isimdi ve maç boyunca bunu çok iyi yaltı. Tahir yaptığı kritik müdahaleler ile göz doldururken İbrahim ise rakip takımın hücumlarını çok iyi kesti. 2.yarıda oyuna sonradan giren Barış taze kan olarak girdiği maçta takımını hareketlendiren oyuncu oldu. Ortasahada Sedat ve Adem 2’lisi birbirlerini tamamladılar biri savunmadayken biri hücuma katkı verdi ve arkada fazla açık vermediler. Sedat daha çok savunma ağırlıklıydı ve rakibi ilk karşılayan isimlerdendi ve iyi bir maç çıkardı. Adem takımının hücumlarını yönlendiren isimdi ve bir maestro gibi takımını yönetti. Forvett Emrah attığı 3 gol ile takımına galibiyeti getiren isimdi. Çok iyi bir maç çıkaran Emrah girdiği gol pozisyonlarını çok iyi sonuçlandırdı. Sonraki maçlarda Finber takımına basarılar dileriz.

Efsane

Maça gol ile başlayan Efsane sonrasında belki 1 g daha bulsaydı galibiyete gidebilirdi. Fakat skoru koruyamadı. Maç boyunca çok fazla gol pozisyonu yakayan takım bunları değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Kalede Hasan takımını arkadan çok iyi yönetti çoğu golü savunmanın yaptığı hatalardan dolayı yiyen Hasan iyi bir maç çıkardı. Defanstta Orhan, Semih ve Nuri 3’lüsü görev aldı. Maçın genelinde iyi maç çıkarsalarda zaman zaman maçtan düşmeleri yenilmelerine neden oldu. Orhan ve Semih savunmada çakılı olan isimlerdi birbirlerinin kademelerine çok iyi girdiler ve topu savunmadan çıkaran isimlerdi. Nuri ise savunma ağırlıklı oynasada hücumda da etkiliydi. Ortasahada Kadir ve Caner oynadı. Kadir takımını iyi yönlendirsede hücum yönünde biraz etkisiz kaldı. Caner ise etkisiz bir maç çıkardı ve 2.yarının başında yerini Fevziye bıraktı. Fevzi takımı adına 2.yarıda en iyi oyuncularındandı ve bu performansını 1 gol ile taçlandırdı ama bu golde yenilgiye engel olamadı Forvette Ahmet sahanın en teknik oyuncularından olmasına rağmen girdiği gol pozisyonlarını sonuçlandıramadı. Sonraki maçlarda Efsane takımına basarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.