Filistin Tecrübesiyle…

Gecenin maçında Filistin Rovers ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken maçın ilk bölümleri kafa kafaya gitse de Filistin Rovers maçı tecrübesiyle kazandı ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Filistin Rovers takımı genel anlamda oyun kontrolünü elinde tutarken çalışkan ve istekli oyunuyla sahada çok koşup rakibe çok da topla oynama şansı vermediler. Bu baskılı oyun savunmada boşluklar vermelerine sebep olsa da şans yanlarındaydı ve sahadan galibiyetle ayrıldılar. Keza özellikle ilk yarıda verdikleri pozisyonlardan goller yeselerdi bunun telafisi 2. yarıda zor olabilirdi. Saha yaklaşık 30 yaş üzeri bir ortalama ile oynayan ekip buna rağmen hücumda istekliydi, iyi paslaşmalar yaptılar skor üretmekte zorlanmadılar. Gökhan attığı 4 golle geceye yine damgasını vururken Çağatay da patlama yaptı ve geceyi 3 golle tamamladı. Sahada yokları oynayan Mustafa Elmacı takıma hiçbir katkı sağlayamadı desek abartılı bir tabir olmaz iken Okan 1 gol 4 asist ile maçın gizli kahramanlarındandı.
Kaybetme Faktörleri:
Sadıçlar Fc takımı bu akşam sahada çok tutuk bir görüntü sergilerken sahada uyumsuzluk hakimdi ve istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamadılar. Aslında genel anlamda çok da eksik oyuncuları olmasa da bu akşam en büyük eksik değerlendirilemeyen net pozisyonlardı diye düşünüyorum, zira ilk yarıda rakip savunmayı çok eksik yakalayan ekip burda skor avantajını eline geçirseydi bu durum rakibin de oyununu olumsuz yönde etkileyebilirdi fakat kaçan gollerin ardından yenilen goller oyunlarını ve motivasyonlarını olumsuz yönde etkiledi. Devreye 4 1 geride girmeleriyle maça da havlu atan ekip 2. yarıda farkı kapatmaya çalışsa da sahadan 8 5 lik skorla mağlup ayrıldı. Kötü değillerdi fakat düşük enerji ile oynadılar ve net pozisyonlardan sonuç alamamaları maçı kaybetmelerine sebep oldu. Mehmet 4 gollük performansıyla öne çıkan isim olsa da bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Çağatay
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Okan
Maçın Ortasahası: Çağatay
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Yusuf