Filistin Son Dakikada Yıkıldı!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Cska Filistin takımının 3 2lik üstünlüğü ile geçilse de Diriliş Fk takımı uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 6 5 lik skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Diriliş Fk takımı rakip savunmanın zaafını ilk yarıda iyi değerlendirirken iyi ataklarla rakip kalede çok net pozisyonlar buldular fakat bunları değerlendirme konusunda cömert davranınca ilk yarıda avantaj tepti diyebiliriz. 2. yarıda gel gitlerin çok olduğu maçta iki ekipte de yorgunluk belirtileri görülürken Diriliş Fk çok net pozisyonlar bulup bunları yine değerlendiremese de Sedat’ın hücuma geçmesiyle etkili oldular ve Sedat’ın bitime 2 dakika kala golüyle önce beraberliği saplayıp uzatmalardaki golüyle de galibiyete uzandılar. Savunma anlamında iyi bir maç çıkaran ekip rakibe çok da pozisyon vermezken maç boyunca oyun disiplininden hiç kopmadılar. Sedat attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olurken Serkan hücum hattında maç oyunca etkili bir performans sergilerken rakip savunmayı çok zorladı, 2 gol 2 asist ile geceye damgasını vuran isim oldu.
Kaybetme Faktörleri :
Cska Filistin maça son dakika aksilikleriyle 2 oyuncusundan yoksun başlarken sahada 7 kişi oynasalar da özellikle savunma hattında oldukça dağınık bir görüntü sergilediler. Mustafa Elmacı’nın ilerleyen dakikalarda oyuna katılmasıyla orta saha biraz daha toparlanırken Furkan ve Şuayip’in golleriyle 2 0 lık skor avantajını da yakaladılar fakat yenilen basit goller farkı açmalarına engel oldu, buna rağmen devreye 3 2 önde girdiler. 2. yarıda uzaktan şutlarda çok şanssız olan ekip Mehmet’in stopere geçmesiyle biraz daha toparlanırken net pozisyonlardan sonuç alamamalarına karşın son bölümlere 5 4 önde girdiler fakat yenilen şanssız goller maçı kaybetmelerine sebep oldu. Kadro yapıları galibiyete yakın gibi gözükse de savunma yapısının bozuk olması ve yenilen şanssız goller mağlubiyette en büyük etkendi diyebiliriz. Furkan 3 golü ile takımın yine en skorer ismi olurken Şuayip uzun bir aradan sonra sahalara 2 golle döndü fakat bu goller puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Sedat
Maçın Kalecisi: Yusuf
Maçın Defansı: Sedat
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: