Filistin Slimani’ye Rağmen!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Lan Lorenzo takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısını 2 0 önde tamamlayan Cska Filistin maçı da 6 5 lik skorla kazanmasını bildi ve liderliğini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri
Cska Filistin takımı maça istediği gibi başlayamazken hem savunma hem orta alanda yaptıkları top kayıplarıyla kalelerinde çok ciddi tehlikeler yaşadılar fakat şans da yanlarındaydı ve ilk yarıyı gol yemeden tamamladılar. Maçın başlarında pozisyon bulmakta zorlanan ekip devrenin sonlarında 2 0 lık üstünlüğü yakalarken 2. Yarıya da golle başladı. Son bölümlere 6 2 lik skorla girse de son 3 dakikada yediği golle fark 1 e kadar indi fakat skoru koruyan ekip sahadan 3 puanla ayrıldı. Özellikle 2. Yarıda çok net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları cömertçe harcayan ekip maçı çok daha önceden koparabilirdi. Kadroda yeni oyuncular olması sebebiyle zaman zaman uyum sorunu yaşayan ekip buna rağmen bireysel yetenekleri olan oyuncuların fazla oluşuyla skor üretmekte zorlanmadılar. Savunmanın solunda oynayan Ahmet attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken takımın yeni transferi Furkan 1 gol 2 asist ile skora diğer katkı sağlayan oyuncu oldu. Okan orta alanda oldukça çalışkan bir görüntü sergilerken Arif kalesinde etkili kurtarışlarıyla takımına güven verdi, Slimani ise kaçırdığı gollerle yine şanssız bir günündeydi.
Kaybetme Faktörleri
Lan Lorenzo takımı maça çok iyi başlarken maçın başlarında baskılı bir oyun oynayıp kazandıkları toplarla çok net pozisyonlar bulurken maçın başlarında bunlardan sonuç alabilselerdi maçın sonucu çok daha farklı olabilirdi. Ilk bölümlerde başa baş bir mücadele sergileyen genç ekip 2. Yarının başlarında skorun da verdiği etkiyle oyundan koptular ve kalelerinde çok fazla pozisyonlar verdiler, savunma disiplini tamamen oyundan koptu. Kaptan Emir ‘in son bölümlerdeki golleriyle maça heyecan getirip skoru 6 5 getirseler de beraberlik golü için süre yetmedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Mücadele olarak iyi görüntü verseler de hücum anlamında etkisiz kalan ekip özellikle son vuruşlarda çok şanssızdı. Kaptan Emir hem savunmada hem hücumda takımın etkili isimlerinden olurken attığı 3 golle en ön plana çıkan isim oldu, Mert ve Mesut diğer gollere imza atan isimler olurken Alihan da maçı 2 asist ile tamamladı, Kaleci Mustafa ise kalesindeki etkili kurtarışlarıyla farkın büyümesine engel oldu, oldukça iyi bir performans sergiledi.
Maçın Adamı: Okan
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi : Arif
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Okan
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü: Emir
Maçın Centilmeni : Alihan