Filistin Moral Buldu!

Cska Filistin takım Yeşilyayla Fk maçına iyi başlamasına karşın rakip kalede bulduğu pozisyonları değerlendirmekte zorlanınca devreye 1 0 önde girdi. 2. yarıda farkı açan ekip Emre’nin golleriyle gülerken sahadan 8 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp Greenboys mağlubiyeti ardından moral buldu. Emre ve Umut 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken yeni transfer Deniz de 2 golle Filistin kariyerine iyi bir başlangıç yapmış oldu. Kaleci Akın ise başarılı performansıyla rakibin birçok etkili şutunda gol şansı vermedi.

Yeşilyayla Fk takımı pandemi sonra yavaş yavaş form tutmaya çalışırken ilk yarıda rakiple kafa kafaya bir maç çıkarmasına karşın 2. yarıda oyundan düştü ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Rakip kalecinin başarılı performansını geçemeyen ekip skor üretmekte zorlanırken birçok net pozisyonda da şut tercihlerini yanlış yerde kullandılar, uyumlu bir görüntü sergilemediler. Buna rağmen iyi mücadele eden ekipte tek eksik skor üretememeydi diyebiliriz.

Maçın Adamı: Emre

Maçın Gümüş Adamı: Umut

Maçın Kalecisi: Akın

Maçın Defansı: Yunus

Maçın Ortasahası: Umut

Maçın Forveti: Emre

Maçın Golü: Emre

Maçın Centilmeni: Mehmet

Maçın 2. yarısında alınan video görüntüsü teknik bir arızadan dolayı yayınlanamamaktadır. Bu teknik arıza için özür diler sonraki maçlarda daha uzun video görüntüsü alarak bu hatamız telafi edilmeye çalışılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.