Filistin İlk Yarıdan Maçı Bitirdi

Günün son maçında Filistin ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı bir giriş yapan Filistin takımı Seyit ile açılışı yaparken Karkay takımı ileride fazla etkili olamadı, ilk yarı rakibi baskı altına alan Filistin ard arda goller ile farka giderken ilk yarıyı Filistin takımı 5-1 önde tamamladı. 2.yarı 2 ekipte daha rahat bir oyun ortaya koyarken 2.yarı karşılıklı goller ile geçildi. Maçı ilk dakikadan itibaren üstün oynayan Filistin takımı 9-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri 
Maça çok hızlı başlayan Filistin takımı dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koydu. Golü erken bulan ekip rakibin oyundan düşmesi ile farka giderken ilk yarıyı 5-1 önde tamamladı. 2.yarı rölantide bir maç çıkaran ekip kontrolü elden bırakmadan maçı 9-3 kazandı. Kalede görev alan Emrah çok iyi bir maç çıkarırken kalesinde devleşti. Savunmada hatasız oynayan ekipte Ömer savunmanın bel kemiğiydi. Rakibe göz açtırmayan Ömer takım arkadaşlarını da yönlendirerek oyunu rahatlattı. İleride çok rahat bir oyun ortaya koyan Filistin takımında Elmacı hızı ile rakiplerini çok kolay egale ederken, Kerem ise oyunu yönlendiren isimdi ve oyun görüşü ile fark yarattı. Seyit takımının gol yükünü çekerken bitiriciliği ve tekniği ile parmak ısırtırttı ve maçı koparan isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Filistin takımı maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri 
Maça ısınamadan kalelerinde golü gören Karkay 2543 takımı ileride ataklar geliştirse de geliştirdiği ataklar cılızdı ve gol yollarında sıkıntı yaşıyorlardı. Kalelerinde ard arda goller gören Karkay takımı oyundan düşerken ilk yarıyı 5-1 geride tamamladılar. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlasalar da aradıkları golleri bir türlü bulamayan ekip maçı 9-3 kaybetti. Kalede görev alan Emre bir çok güzel kurtarışa imza atsa da bir kaç golde hatası vardı. Savunmada çok açıklar veren Karkay takımında Murat maç boyunca savunmasını terk etmezken genel olarak yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte, Çağatay oyunun her 2 yönünde oynamaya çalışırken çok yoruldu ve oyundan düştü, Ufuk ise ayağında çok fazla top tutarken takımın yıldızı Ahmet oyun görüşü ve tekniği ile göz doldururken takım arkadaşlarının kendisine ayak uyduramaması nedeniyle yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Seyit
Maçın Gümüş Adamı:Kerem
Maçın Golü:Seyit
Maçın Kalecisi:Emrah
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Kerem
Maçın Forveti:Seyit
Maçın Centilmeni:Ahmet