Filistin Fazla Zorlanmadan Sonuca Gitti

Günün 2.maçında Filistin takımı ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı başlayan Filistin takımı Seyit ile açılışı yaparken art arda goller ile farka gitti. Kayadibi takımı ileride kısır bir maç çıkarırken ilk yarı 5-1 Filistin takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan Kayadibi takımı goller bulsa da Filistin takımı oyun disiplininden kopmadı ve maçı 9-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir giriş yapan Filistin takımı Kerem ile bulduğu gol ile kilidi açarken kalesinde ilk yarı 1 gol gördü ve ilk yarıyı 5-1 önde tamamladı. 2.yarı skora yönelik bir oyun sahaya yansıtan ekip fazla zorlanmadan maçı 9-5?skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Barkın kurtarışları ile maça damgasını vururken yediği 2.golde hava şartlarının azizliğine uğradı. Savunmada çok iyi kenetlenen ekip rakibe kolay hücum şansı vermezken savunmada görev alan Ömer maç boyunca savunmasını toplarken takımını da çok iyi yönlendirdi. İleride uyumları çok iyi olan Filistin takımında Seyit takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Maç boyunca çok kritik paslar atan Seyit attığı gollerle de farkı açtı. İleri uçta görev alan Kerem maçın açılışını yaparken bitiriciliği ve pozisyon Bilgisi ile golü adeta kokladı, çok iyi bir maç çıkaran Kerem takımının skor yükünü çeken isimlerden biriydi. Takım olarak oyun disiplininden bir dakika ödün vermeyen ekip fazla zorlanmadan galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalesinde goller görerek başlayan Kayadibi Gençlik takımı sonrasında biraz toparlansa da ilk yarıyı 5-1 geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlamaya çalışan ekip erken bir gol bulsa da gerisini getiremeyince maçı 9-5 skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Hasan maç boyunca çok fazla kurtarışa imza atsa da yediği çoğu golde hatası vardı. Savunmada çok çabuk dağılan Kayadibi Gençlik takımında Bahadır maç boyunca savunmasını toparlamaya çalışırken zaman zamanda ileri çıkarak ataklara destek vermeye çalıştı. İleride kısır bir maç çıkaran ekipte Enes takımının atak varyasyonlarını şekillendirmeye çalışırken takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. Metin takımının skor yükünü çekerken attığı goller ile takımını umutlandırsa da takım olarak çok dağınık bir görüntü çizen Kayadibi Gençlik takımı maçı 9-5 gibi farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Seyit
Maçın Gümüş Adamı:Kerem
Maçın Golü:Kerem
Maçın Kalecisi:Barkın
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Seyit
Maçın Forveti:Kerem
Maçın Centilmeni:Kerem