Filistin Çarşamba Günü Kazanma Alışkanlığını Sürdürüyor!

Günün son maçında Filistin takımı ile Mainz takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikada Mehmet ile öne geçmeyi başaran Mainz takımı olurken Filistin takımı skoru Berkay ile eşitledi. Mainz takımı Mert ile bir kez daha öne geçerek ilk yarıyı 2-1 önde tamamlasa da 2.yarı çok farklı bir Filistin takımı vardı. Önce beraberliği yakalayan Filistin takımı Berkay’ın uzaktan attığı şık gol ile öne geçmeyi başardı. 2.yarı dağılan Mainz takımı olunca maçı Filistin takımı 4-2 kazanmayı başardı.
Kazanma Faktörler
Maça adeta 1-0 geride başlayan Filistin takımı hemen toparlanıp karşılık verse de ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı. 2.yarı çok farklı bir oyun ortaya koyan Filistin takımı maçı zor da olsa 4-2 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Oğuz maça alışamadan kalesinde golü görse de 2.yarı kalesinde adeta devleşti. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan ekip oyunun genelinde iyi bir performans gösterdi. Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Her topa müdahale eden Volkan çok fazla top keserek rakibin ataklarını durdurdu. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden Filistin takımında uzaktan şutları ile etkili olan Berkay rakip kaleciyi maç boyunca zorlarken attığı 2 gol ile takımını oyuna ortak etti. Günün başarılı isimlerinden Kerem de takımının maestrosu gibiydi. Takımının ataklarını çok iyi yönlendiren Kerem 6 pasın içinde çok efektifti. Geriye düşmesine rağmen oyundan düşmeyen Filistin takımı zor da olsa maçı 4-2 kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Maça Mehmet’in bulduğu gol ile adeta 1-0 önde başlayan Mainz takımı skoru korumayı başaramasa da Mert’in attığı gol ile ilk yarıyı 2-1 önde bitirmeyi başardı. 2.yarı ilk yarıya oranla çok kötü performans gösteren Mainz takımı gol yollarında kısır kalırken kalelerinde 3 gole de engel olamayınca maçı 4-2 kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Ali çok fazla kritik kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu ilk yarı çok iyi olan Mainz takımı 2.yarı tel tel dökülürken savunma da en çok efor sarf eden isimlerin basında gelen Mehmet bir çok pozisyonu engellese de yenilgiye engel olamadı. İleride ilk yarı güzel organizasyonlar yapan Mainz takımı 2.yarı kör dövüşüne benzer bir oyun ortaya koyunca 2.yarı maç koptu. Hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapan Ahmet çok fazla efor sarf etse de 2.yarı kondisyonu yetmeyince oyundan düştü ve bu takımını çok kötü etkiledi. İleride ilk yarı ne yaptığını bilen ekip 2.yarı kopuk bir görüntü çizdi. Mert takımının oyununu rahatlatmak için pas alışverişini yapmaya çalışsa da takım arkadaşları Mert’e ayak uyduramadı. Forvette görev alan Burak maç boyunca pek çok gol pozisyonuna girse de bu pozisyonları iyi değerlendiremeyince skora katkı sağlayamadı. Maçın genelinde iyi bir görüntü çizse de 2.yarı oyundan düşen ekip kazanabileceği bir maçı kaybetti.
Maçın Adamı:Berkay
Maçın Gümüş Adamı:Seyit
Maçın Kalecisi.:Oğuz
Maçın Defansı:Volkan
Maçın Ortasahası: Berkay
Maçın Forveti:Seyit
Maçın Centilmeni:Mehmet