Zorlansa da Filistin!

Günün ilk maçında Cska Filistin ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı bir giriş yapan Filistin takımı öne geçse de skoru koruyamadı ve Yeşil Bursa takımı skoru eşitledi. Fakat oyuna ağırlığını koyan Filistin takımı ilk yarıyı 4-2 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kıran kırana geçer iken Yeşil Bursa takımı oyuna çok iyi bir şekilde hükmederek skoru eşitledi. Bir ara öne geçmeyi de başaran ekip skoru koruyamayınca Filistin takımı öne geçti. Geriye düştükten sonra oyundan düşen Yeşil Bursa takımı arta arda goller yedi ve maçı Filistin takımı 9-6 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir giriş yapan Filistin takımı Seyit ile açılışı yapar iken ilk yarı rakip ile karşılıklı goller buldular. İlk yarının sonlarına doğru fark yaratan ekip ilk yarıyı 4-2 önde tamamlarken 2.yarı rehavete kapılan ekip geriye düşse de çok iyi bir reaksiyon göstererek maçı 9-6 kazanmasını bilen ekipte kalede Barkın çok iyi bir performans sergiledi. kurtarışları ile dikkat çeken Barkın’ın yediği gollerde savunmanın hataları barizdi. Savunmada çok iyi bir performans ortaya koyan Filistin takımı zaman zaman oyundan kopsa da oyunun genelinde iyi bir performans sergiledi. Ömer maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirir iken takımının motivasyonunu üst düzeyde tutmaya çalıştı. ileride iyi bir oyun ortaya koyan ekipte Okan takımının ataklarını şekillendirir iken oyun görüşü ile fark yarattı. Rakibi açan isim olan Okan pasları ile takım arkadaşlarını besledi. İleri uçta görev alan Seyit maçı koparan isimdi. Takımının skor yükünü çeken Seyit attığı 6 gol ile gol krallığında zirveye oynar iken bitiriciliği ile parmak ısırttı. Takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyan Filistin takımı zaman zaman rehavete kapılsa da maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça ısınamadan kalelerinde beklenmedik bir gol gören Yeşil Bursa takımı hemen toparlanıp skoru eşitlese de zaman zaman oyundan kopmaları neticesinde ilk yarıyı 4-2 geride tamamladı. 2.yarının başında rakip kaleyi ablukaya alan ekip art arda goller ile öne geçmeyi başarsa da rehavete kapıldılar. Beraberlik golünden sonra oyundan düşen ekip maçı 9-6 kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Ömer bir çok pozisyonda şık kurtarışlara imza atsa da savunması çok dağınıktı. Savunmada görev alan Recep çok fazla hatalı pas yapınca takımını zor durumda bıraktı. İleride zaman zaman iyi bir oyun ortaya koyan ekipte bireysel yetenekler ön planda olunca oyun bazı zamanlarda çıkmaza girdi. Ufuk ayağında çok fazla topu tutar iken takımını yavaşlattı. Takımın en etkili ismi olan Batuhan ise attığı goller ve yaptığı asistler ile takımını maçın içinde tutsa da yenilgiye engel olamadı. Takım olarak bazı dakikalarda çok iyi bir performans gösteren ekip bazı dakikalarda çok kötü performans sergiledi ve buda yenilgiye neden oldu.
Maçın Adamı:Seyit
Maçın Gümüş Adamı:Ömer (Filistin)
Maçın Golü:Seyit
Maçın Kalecisi:Barkın
Maçın Defansı:Ömer
Maçın Orta sahası:Okan
Maçın Forveti:Seyit
Maçın Centilmeni:Ömer (Yeşil Bursa