Filistin 2. Yarıda Açıldı…

Bu akşamın ilk maçın da Göktürk Fc ve Filistin Fc Takımları karşı karşıya geldi. Maça iki takımda hızlı başladı. Üst üste gelişen Filisin ataklarına sahne olmaya başlayan maçta ilk golü de Filistin Fc buldu. Göktürk Fc ye karşı daha diri ve daha tecrübeli bir kadroyla sahada yer alan Filistin fc ataklara çıkmakta zorlanmıyordu ama geliştirdikleri bir ataktan sonuç alamayarak geriye de dönmekte gecikince Göktürk Fc golü buldu ve durumu eşitledi. Ama Filistin fc kadrosu her an gol bulmak için yeterliydi ve 1 Dk sonra bu gole Mustafa’yla cevap vererek tekrar skor avantajını ellerine aldılar. Bu golden sonra bariz baskın bir oyun oynayan Filistin Fc bir çok pozisyona yanıt alamazken kendi kalesinde pozisyon vermeyerek skoru korudu. Son dakikalarda yine topla çok oynayan ekip güzel paslaşmalara la bir gol daha buldu. İlk yarının sonuna doğru ilerleyen maçta bu sefer sahneye Okan çıktı ve 2 gol birden atarak takımının 4 farklı skorla devreyi kapatmasını sağladı. İkinci yarıya skor avantajına rağmen rehavete kapılmayan Filistin fc takımı etkili başladı maçı 0-0 gibi oynayan takım mücadeleden bir an bile kopmadı üst üste ataklar geliştiren takım savunmada da katı bir görüntü sergiledi. Gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ekip kalelerini iyi savunarak Göktürk fc nin yaptığı ataklara da kolayca yanıt veriyordu. Aradaki fark nedeniyle maçtan yavaş yavaş düşen Göktürk fc savunmasında da boşluk vermeye başladı ve bu boşluğu iyi değerlendire Serkan ikinci yarıda Filistin adına ilk golü kaydetti bu golden sonra hayla rehavete kapılmaya Filistin ekibi rakip kaleyi ablukaya almaya devam etti. son dakikalara girilirken ileriye çıkan Ömer (3) Uğur (1) takımları adına golleri kaydederek Göktürk fc ye yapacak hiçbir şey bırakmadı son dakikalara da her ne kadar farkı kapatmaya çalışsa da Göktürk fc sahadan 12-5 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.
Filistin Fc takımının kaleci bu gün çok rahat bir maç çıkardı, zaman zaman iyi kurtarışlar da yapan kaleci bugün takımın iyilerindendi. Defansta Uğur bugün çok rahat bir maç çıkardı savunması iyi kollayan oyuncu ileriye de güzel toplar yöneltti. Ömer ise bugün savunmasında baskılı bir oyun oynadı zaman zaman ataklara destek veren oyuncu 3 de gol buldu. Orta sahada Serkan ve Okan vardı Serkan bu akşam güzel paslarıyla servislerini yaparken attığı 2 golle de performansını süsledi. Okan yine bu akşam takımının en iyiysiydi güzel bir oyun ortaya kayan oyun gece yi 4 golle kapattı. Forvette görev alan Mustafa bugün ayağına gelen bi çok pozisyonu değerlendiremezken 2 golle takımına katkı sağladı.
Göktürk fc bugün takım olarak çok kötü bi performans ortaya koydu geride oynayan Emre ve diğer defans oyuncuları birbirlerinden tamamen kopuktu orta alanda yer alan Alay ve Sercan takımı ne kadar toparlamak istese de kalelerinde gördükleri goller onlarında iyi bir performans sergilemelerini engelledi.
Maçın Adamı : Okan
Maçın Gümüş Adamı : Ömer
Maçın Defansı Uğur
Maçın Orta Sahası : Okan
Maçın Forveti : Mustafa

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.