FIGHT CLUP SON DAKİKADA GALİBİYETE UZANDI

Günün 2.maçında Fıght Clup takımı ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya geldi. Maç ortada başlasa da Murat ile 5.dakikada öne geçen ekip Fıght Clup takımı olur iken Karkay takımının etkili ismi Barış 16.dakikada skoru eşitlerken ilk yarının kalan dakikalarında 2 ekipte aradığı golü bulamayınca ilk yarı 1-1 bitti. 2.yarı kıran kırana bir maç olurken 36.dakikada Metin Fıght Clup takımı 2.kez öne geçerken Barış 41.dakikada bir kez daha skoru eşitlese de maçın yıldızı Metin son dakikada sahneye çıkarak maçın skorunu 3-2 Fıght Clup takımı lehine tayin etti.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça istekli başlayan ekip baskısının meyvesini 5.dakikada Murat ile alırken skoru koruyamayınca ilk yarı berabere bitti. 2.yarı ilk yarıda olduğu gibi baskılı olan ekip 36.dakika Metin ile 2.kez öne geçerken Barışı engelleyemeyen Fıght Clup takımı maçı kaybetme noktasına gelse de son dakikada Metin ile 3.kez öne geçen ekip maçı zor da olsa kazanmasını bildi. Kalede görev alan Furkan maç boyunca takımını ayakta tutarken refleksleri ile dikkat çekti. Üniversite nedeniyle uzun bir süre ligde maça çıkamayacak olan Furkan’a okul yaşamında başarılar dileriz. Savunmada oldukça etkili bir maç çıkaran Fıght Clup takımında Aytuğ savunmanın bel kemiğiydi. Savunmadan ileriye de destek veren Aytuğ sol ayağıyla bir Hasan Ali etkisi verdiği maçta etkili bir maç çıkardı. İleride oldukça efektif olan ekipte Murat açılışı yaparken oyun görüşü ile fark yarattı. İlk defa Fıght Clup takımında oynayan Metin takıma çabuk alıştı. Attığı 2 gol ile takımına galibiyeti getiren Metin bitiriciliği ile dikkat çekerken tekniği ile göz doldurdu. Takım olarak oldukça iyi bir maç çıkaran Fıght Clup takımı zorda olsa maçı kazanmayı bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Karkay takımı beklemediği bir anda geriye düşse de hemen toparlandı. İlerleyen dakikalarda maça ağırlığını koyan ekip 16.dakikada Barış ile durumu eşitler iken ilk yarı girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı berabere sonuçlandı. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşan Karkay takımı bir kez daha geriye düşse de Barış ile tekrar durumu eşitlemeyi başarır iken son dakikada kalelerinde golü gören ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Osman 3 gol yese de bir çok pozisyonda kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada zaman zaman kopukluklar olsa da oyunun genelinde oldukça iyi bir oyun ortaya koyan savunmada Bekir savunmanın bel kemiğiydi. Savunmasını maç boyunca yönlendiren Bekir her topa müdahale etmeye çalıştı. İleride bireysel bir oyun ortaya koyan ekipte Barış dışında bir şeyler çabalayan bir isim yok gibiydi. Barış takımı adına her şeyi yapar iken 2.kez takımını oyunun içine soksa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Metin
Maçın Gümüş Adamı:Barış
Maçın Golü:Metin
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Defansı:Aytuğ
Maçın Orta sahası:Barış
Maçın Forveti:Metin
Maçın Centilmeni:Barış