Fight Club Kendine Geldi!

Günün 2.maçında Fight Club ile Alemdar City takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan Fight Club takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken Alemdar City takımı ise oyuna bir türlü ısınamadı. 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyan Fight Club takımı maçı 5-1 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi başlayan Fight Club takımı oyunun hakimiyetini ele almakta gecikmediler ve 11.dakikada Mustafa ile kilidi açtılar. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan ekip 2.yarı oyun disiplininden kopmalarına rağmen maça 5-1 kazandılar, eğer oyun disiplininden kopmasaydılar çok farklı bir galibiyet elde edebilirlerdi. Kalede oynayan Furkana bugün fazla görev düşmese de yaptığı kritik kurtarışlar ile takımına hayat verdi. Savunmada etten bir duvar ören Fight Club takımında Aytuğ savunma da çok iyi oynarken zaman zaman ileriye çıkarak hücuma katkı verdi, yaptığı rabona hareketi ile dikkat çeken Aytuğ takımın yıldızlarındandı. İleride çok rahat bir oyun ile top çeviren ekipte Furkan ve Mustafa 2’lisi takımın en iyilerindendi. Furkan oyun görüşü ile dikkat çekerken Mustafa ise fiziği ile rakip savunmayı yıprattı. Sahada basmadık yer bırakmayan Mustafa çok iyi bir performans ortaya koydu. Güzel bir oyun ile galibiyete uzanan Fight Club takımı güzel bir oyun ile galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça savunma ağırlıklı çıkan Alemdar City takımı kontra ataklar ile hücum varyasyonları denese de istedikleri oyunu sahaya yansıtamadılar ilk yarı 2-0 yenik duruma düşen ekip aradıkları golü bir türlü bulamayınca 4-0 geriye düştüler maçı da 5-1 kaybeden ekipte kalede görev alan Seçkin bugün bekleneni veremedi. Kötü bir performans sergileyen Seçkin bugün formunda değildi. Savunma da tel tel dökülen ekipte Cihan çok fazla hata yaptı. İleri de istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamayan ekipte Emre Ç. Elinden geleni yapsa da Mert girdiği pozisyonları iyi değerlendiremeyince gol yollarında kısır kalan ekip maçı farklı kaybetmekten kurtulamadılar.
Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adam:Aytuğ
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Defansı:Aytuğ
Maçın Ortasahası:Mustafa
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Golü:Furkan
Maçın Centilmeni:Emre Ç.