Fc Greenboys Son Dakika Golüyle Güldü!

Gecenin ilk maçında Fc Greenboys ile Genç Kayapa takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan son dakika golüyle Greenboys Fc takımı oldu ve zirve yarışlarını sürdürdüler.
Fc Greenboys takımı aslında maça istediği gibi başlayamazken skor olarak hep geriden geldiler. Son bölümlerine 3 3 lük eşitlikle girilen maçta Çınar attığı güzel golle takımına 3 puanı getirirken bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılıp zirveyle puan farkını 3 e indirdiler. Yunus’un yokluğunu hisseden ekip skor üretmekte zorlanırken buna rağmen iyi bir maç çıkardılar diyebiliriz. Tek eksik Çınar’ın takıma yeni katılmasıyla oluşan uyum sorunuydu ki bu handikapı da son dakika golüyle bertaraf etmiş oldu. Takımın golcüsü Oktay geceye boş geçerken Çınar maçı 2 golle tamamladı, diğer golleri Burak ve Enes kaydetti.
Genç Kayapa takımı lig 2.sine karşı sergiledikleri oyunla alkış alırken maçı kaybetmelerine rağmen ilerleyen haftalarda iyi işler yapacaklarının sinyalini verdiler. Maçın genelinde skor avantajını elinde bulunduran ekip son bölümlere 3 3 lük eşitlikle girerken galibiyet golünü aradıkları dakikalarda kontra ataktan yedikleri golle sahadan 4 3 lük skorla mağlup ayrıldılar. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip sahadan en az 1 puanla ayrılmayı hak etmişti fakat son dakika golüne engel olamadılar. Emirhan 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol Recep’ten geldi.
Maçın Adamı: Çınar
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Çınar
Maçın Golü: Çınar
Maçın Centilmeni: Emirhan