Fc Greenboys Gözünü Lens’e Dikti!

Fc Greenboys ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısını 3 0 gibi net bir skorla önde tamamlayan Fc Greenboys takımı sahadan 8 1 gibi tarihi bir skorla ayrılırken ligdeki iddiasını da bir kez daha gözler önüne serdi.
Fc Greenboys takımı ilk yarıda buldukları pozisyonları gole çevirmekte sıkıntı yaşamazken devreyi önemli bir skor avantajı ile tamamladı. 2. yarıda rakip savunmada daha büyük boşluklar bulan ekip farkı rahatça açarken sahadan tarihi bir skorla ayrılıp zirve yarışını sürdürdü. Oktay ve Sezer attıkları 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken Çınar ve Mustafa takımlarının diğer gollerine imza atan isimler oldular.
Cska Filistin takımı aslında maça kötü de başlamazken özellikle ilk yarıda iyi bir futbol sergilemesine karşın skor üretme konusunda çok şanssızdı. 2. yarıda savunma hattının da dağılmasıyla oyundan kopan ekip sahadan ağır bir skorla mağlup ayrıldı, fark daha da büyük olabilirdi. Oyun olarak ilk yarıda olumlu işler yapan ekip mücadele anlamında sınıfta kalınca fark kaçınılmaz oldu, Genç kaleci Yasin kurtarışlarıyla takımın en dirençli ismi olurken Seyit dünyaları kaçırdığı maçta takımın tek golüne imza atan isim oldu.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Sezer
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Yakup
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Sezer
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Yakup