Fc Greenboys Finalde!

Master Cup yarı final karşılaşmasında Yeşil Bursa ile Greenboys Fc takımları karşı karşıya gelirken ciddi gelgitlerin yaşandığı ve iki ekibin de finale yakın bir oyun sergilediği maçta kazanan 5 3 lük skorla Fc Greenboys takımı oldu ve Finale isimlerini yazdırdılar.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys takımı maça hızlı başlarken golü bulan taraf oldular. Fakat ilerleyen dakikalarda savunmasında oldukça zorlanan ekip rakibe çok fazla pozisyon vermeye başladı ve ilk yarıyı da 2 1 geride tamamladı. 2. yarıya hızlı başlayan ekip özellikle kontra toplarla rakip kalede etkili oldu ve peş peşe buldukları gollerle bir anda öne geçti ve skor avantajını eline alıp bu avantajı son düdüğe kadar koruyunca galibiyet kendiliğinden geldi. Genel anlamda bu akşam orta alanda top yapmakta zorlandılar ve daha çok kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar, savunmada iyi mücadele eden ekip kalelerinde çok pozisyon verseler de Onurcan’ın yine başarılı bir performans sergilemesiyle rakibe kalelerini kapattılar ve galibiyete uzandılar. Mert ve Burak attıkları 1 er golle skora katkı sağlayan isimler olurken Oktay attığı 3 golle geceye damgasını vurdu, takımını sırtlayan isimdi.
Kaybetme Faktörleri:
Yeşil Bursa takımı turnuvanın başında kuralardan sonra ölüm grubuna düşmelerinin de etkisiyle çok da şans verilen bir takım değildi fakat bugün turnuvaya trajedik bir şekilde veda ettiler diyebiliriz. Sahaya iyi bir yedili ile çıkan ekip daha çok hücuma yönelik oyuncularla özellikle orta alanda rakibin top yapmasını engellerken bu bölgede rakibe üstünlük kurdu ve rakip kaleyi de oldukça zorladılar diyebiliriz. İlk golü rakip bulsa da 2 1 öne geçen ekip bu bölümde 3 4 net pozisyondan sonuç alamayınca maçın kırılma anları bu anlar oldu ki böylesine güçlü rakibinize karşı gol vuruşlarında bu kadar cömert davranırsanız faturası ağır oluyor ve nitekim bu kaçan golleri çok arayan ekip 2. yarıda geriye düştükten sonra rakip savunmayı geçmekte oldukça zorlanarak turnuvaya yarı finalde veda ettiler. Genel anlamda iyi hücum yapmalarına ve oyunu iyi kurmalarına rağmen dönen toplarda savunma çok yanlız kaldı ve 2li savunma oynamanın karşılığını rakibe çok fazla kontra atak şansı vererek ödediler. Buna rağmen buldukları net pozisyonları değerlendirebilselerdi bugün finalde olabilirlerdi.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Onurcan
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Ömer