Esnaf Gücü İhsaniye’ye Patladı!

Gecenin Son maçında Esnaf gücü evinde ligin yeni ekibi Semt-i İhsaniye takımını ağırladı. Maça iyi başlayan taraf Esnaf gücü takımı olurken tecrübesini konuşturup ilk bölümlerde oyunun hakimiydi. Atak futbolunu gollerle süsleyen ekip ilk yarısını 3 0 önde tamamladığı maçta 2. yarıda farka koştu ve skor üretmekte zorlanmadığı maçtan 8 1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı ve rahat bir nefes aldı.
Esnaf Gücü takımı orta alanda Recep Recephan ve Emre gibi top tekniği ve hücum gücü 3 yüksek oyuncuyla orta alanda belki de lig performansları içinde en iyi maçlarını çıkarırlarken net pozisyonlar buldular birbirleriyle büyük uyum içindeydiler. Recep Emre ikilisi 3 er golle takımın en skorer oyuncusu olurken Egemen ve Sami de savunmadaki başarılı oyunlarını 1 er golle süslediler.
Semt-i İhsaniye takımı uzun bir aranın ardından lige yeniden katılırken ilk maçlarında lige yeni katılan takımların yaşadığı bocalamayı yaşadılar ve istedikleri oyunu özellikle ilk yarıda sahaya yansıtamadılar. 2. yarıda daha iyi bir oyun sergilemelerine rağmen tek eksikleri goldü ve son vuruşlarda çok şanssızdılar. Çerçeveyi bulmakta zorlanan ekip mücadele anlamında geçer not alsalar da skor üretemeyince farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Caner savunmada takımın en öne çıkan ismi olurken iyi mücadele etti, Mete orta alanda iyi bir performans sergilerken skor üretme konusunda şanssızdı, Uğur ileri uçta istediği topları alamasa da takımının tek golünü attı.
Maçın Adamı: Recep
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Berkin
Maçın Defansı: Egemen
Maçın Ortasahası: Recep
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Recep
Maçın Centilmeni: Caner