Enfess Döner kendine geldi

Kestel Gürsu konferansında Enfess Döner ile Yıldız Spor karşı karşıya geldi.Maça iyi paslarla başlayan takım Yıldız Spor takımı istekli bir oyun sergiledi.Enfess Döner takımı oyuncusu İsa savunmanın arasına iyi bir koşu yaparak kafa vuruşu ile golü buldu.Enfess Döner takımı golden sonra daha rahat oynadı.Yıldız Spor istediği pasları yapsa da ileride gol bulmakta sıkıntı yaşadı.İki takımda çok iyi mücadele etti ve centilmen bir maç oynandı.İlk yarının bitimine doğru Enfess Döner takımı 4-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda avantajlı olan Enfess Döner takımı oldu ve takım olarak da değişim vardı kaptan Ali farklı mevki de oynadı ve başarılı bir oyun ortaya koydu. Enfess Döner adeta rakibe karşı et den duvar ördü çok iyi savunma yaptı.Yıldız Spor takımı olarak pas trafiğini kuramadı ve istedikleri oyunu yansıtamadı.Enfess Döner maçın başından beri hem skor hem de oyun olarak üstünlüğünü korudu ve 8-4’lük net bir galibiyet almayı başardı.

Enfess Döner takımında kalede Ömer görev alırken çok kritik kurtarışlar yaptı.Savunmada Halil sık sık ataklara destek verdi ve başarılı bir oyun sergiledi golü kokladı sürekli.İsa rakip takımdan çok top çaldı ve oyunu geriden kurdu.Ali farklı mevki de oynadı Özellikle hava toplarında çok etkiliydi rakip takıma aman vermedi.Hücumda Mustafa ilk yarı da donuk bir oyun oynasa da ikinci yarıda tam tersine çok etkili oynadı ve iyi mücadele etti. Halil P. çok iyi oynadı saha da adım atmadığını yet kalmadı adeta uzaktan sık sık kaleyi yokladı ve goller buldu.Tayfun takımın pas trafiğini kurdu ve çok iyi paslar attı.

Yıldız Spor kalesinde Murat görev alırken savunma da az adam kaldığı için rakip takım karşısında talihsizdi.Savunma Burak iyi mücadele etti sık sık ataklara destek verdi ama sakatlık nedeni ile istediğini sahaya yansıtamadı.Abdullah rakip takımın baskısı altın da top çıkarmakta zorlandı ve maçın başından beri golü aradı ama direkleri bir türlü geçemedi.Muhammet başarılı oynadı 3 tane gol atmayıda başardı tam bir görev adamı olarak oynadı.Hücumda Hamza bireysel olarak iyi oynadı ama takım ile oynamakta geç kaldı ve istediği oyunu oynayamadı.Furkan ilk yarı da müthiş bir oynadı adeta adım atmadığı yer kalmadı ama takımla istediği pas trafiğini kuramadı.Rahmi ilk yarı da en ileri de başladı istediği pasları alamadı ve gol konusunda yetersiz kaldı ve rakip takımın baskısı altında zorlandı.

Maçın adamı: Halil Pala
Maçın gümüşadamı:Tayfun
Maçın kalecisi:Ömer
Maçın defansı:Halil
Maçın ortasahası:Tayfun
Maçın forveti:Halil Pala
Maçın golü:Halil Pala