En Büyük Asker Bizim Asker!

Çepni Sk ile Yeşil Bursa takımlarının mücadelesi soğuk havaya rağmen oldukça çekişmeli başladı ve her iki ekip de özellikle orta alanda iyi mücadele verdiler. Özellikle ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta pozisyon açısından kısır bir bölüm olsa da mücadele oldukça iyiydi. İlk yarının son dakikalarına kadar gol sesi çıkmayan maçta peş peşe gelen son dakika golleriyle ilk yarı 1 1 lik eşitlikle tamamlandı. 2. yarının başlarında yeniden öne geçen Çepni Sk ataklarını arttırdı ve net pozisyonlar bulmaya başladı. Yeşil Bursa takımı ise kaybedecek birşey kalmadı düşüncesiyle disiplinden kopup kalabalık şekilde ataklar yapmaya başlayınca savunmada büyük boşluklar verdiler ve sahadan 5 2 lik skorla mağlubiyetle ayrıldılar.
Yeşil Bursa takımı özellikle ilk yarıda iyi mücadele verirken tek eksikleri pozisyon üretmekti. Buna rağmen Mücahit’le orta alanda etkili olan ekip bu oyuncunun uzakta etkili şutlarıyla gol de aradı gole de yaklaştı ama şans bugün yanlarında değildi. 2. yarıda yenilen gollerin ardından savunmayı boşaltmaları kontrolsüz şekilde ileride gol aramaları savunma adına büyük zaaf olurken bunun akabinde fark iyice açıldı ve farklı bir mağlubiyet geldi. Halbuki skoru korumaya devam edip disiplinden kopmasalardı son dakika golleriyle en azından sahadan 1 puanla ayrılabilirlerdi ama olmadı. Bunun dışında iyi mücadele eden ekip genel anlamda geçer not alırken tek eksikleri gol bulmak diye düşünüyorum. Gereğinden fazla topla oynamayı bırakıp biraz daha takım oyununa yönlenirlerse daha fazla pozisyon bulabilirler diye düşünüyorum.
Çepni Sk Abdullah’ı askere göndermeden güzel bir hediye vermek istedi ve istediğini de 2. yarıda bularak sahadan 5 2 lik skorla galip ayrıldı. Genel anlamda daha çok pozisyon bulan ekipti diyebiliriz ve özellikle son bölümlerde dünyaları kaçırarak farkın daha da büyümesini sağlayamadılar. Orta alanda topların hepsi Emir’de toplanırken yıldız oyuncu atakları başlatan isimdi ve sahanın en etkili oyuncusuydu. Emir ve Onur attıkları 2 şer golle skora ciddi katkı sağlarken Apo ise gider ayak golünü attı ve bu maçı da boş geçmedi.
Maçın Adamı: Emir
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Abdullah
Maçın Ortasahası: Emir
Maçın Forveti: Onur
Maçın Centilmeni: Mehmet Eren
Maçın Golü : Onur

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.