Emeklion Kazanmayı Hatırladı!

Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Salih
Maçın Kalecisi: Emre Baş
Maçın Defansı: Umut
Maçın Ortasahası: Salih
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Davut
Maçın Centilmeni:
Günün maçında Parma ile Emeklion takımları karşı karşıya gelirken Parma takımı daha atak bir oyunla maça başlasa da Emeklion etkili ataklarla pozisyonlar buldu ve devresini 4 1 önde tamamladığı maçın son bölümlerinde büyük stresler yaşamalarına karşın sahadan 7 5 lik skorla galip ayrıldılar ve önemli bir 3 puan kazandılar.
Emeklion takımı her geçen gün kendilerini toparlarken daha iyiye doğru gidiyorlar ve bu akşam da ligin köklü ekiplerinden Parma takımını geçmeyi başardılar. Hatta ki 34. dakikada 5 1 lik skoru yakalayan ekip ciddiyeti elden bırakmasa tarihi bir fark gelebilirdi fakat skorun verdiği rehavetle oyunu rahatlatınca peşpeşe goller yediler ve son bölümlerde büyük stres yaşadılar fakat buna rağmen sahadan galibiyetle ayrıldılar. Salih orta alanda oyunu çok iyi kurarken topu çok iyi kullandı takımını iyi organize etti, 2 de gole imza attı. Gecenin bir diğer başarılı ismi Sefa maçı 1 golle tamamlarken orta alanda ve hücum hattında çok istekliydi, çok koştu iyi mücadele etti. Muhammed de orta alandaki başarılı oyununu 3 golle süslerken Emre kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu maçın gizli kahramanlarındandı. Savunma üçlüsü oyun disiplininden maç boyunca kopmazken Umut birisi sayılmayan 2 güzel golle maçı tamamladı.
Parma takımı bu akşam önceki maçların aksine hücum futbolu oynadı, kadrosu da bunu gerektiriyordu. Savunma patentli sadece Fatih olmasına karşın O da hücum hattında oynarken savunmalarında büyük boşluklar vermelerine rağmen atak futboldan vazgeçmediler. İlk bölümlerde yedikleri gollere rağmen 2. yarıda daha istekli oynayan ekip 8 dakikaya 4 gol sığdırarak maça ortak olmasına karşın dünyaları kaçırınca mağlubiyetten kurtulamadı, ama güzel futboluyla beğeni topladı. Oyuncu mevkileri yerleşimi daha farklı olsa belki maçtan puan yada puanlarla ayrılabilirlerdi fakat bu akşamki handikap rakip kaleciyi geçememeleri ve savunmada verdikleri boşluklardı diyebiliriz. Fatih maçı 2 golle tamamlarken Batu savunmada oynamasına karşın o da maçı güzel bir golle tamamladı. Davut hem orta alanda hem savunmada oldukça istekli bir performans sergilerken her geçen gün performansını arttırmaya devam ediyor. Cihat etkili şutlarla sürekli gol ararken Emre ise özellikle ilk yarıda çok koştu iyi mücadele etti, uzaktan etkili şutlarla sürekli gol aradı, 2. yarıda ise savunmasına yardımcı oldu.