Emek City Son Dakikada Ömer’le Güldü!

Günün ilk maçında Teşkilatı mahsusa ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta Kazanan taraf Emek City takım olurken Teşkilatı mahsusa takımı galibiyet hasretini bu maçta da sürdürdü.
Teşkilatı mahsusa takımı maça aslında tutuk başlarken başlarda yediği golle 1 0 yenik duruma düştü. İlerleyen dakikalarda oyunu toparlayan ekip rakip Kalede etkili olmaya başlarken pozisyonlar da bulmaya başladı Fakat son vuruşlarda ki başarıyı bir türlü yakalayamadılar. Devrenin sonunda buldukları golle Skora denge getiren ekip ilk yarıyı 1 1 eşitlikle tamamlarken ikinci yarıda bambaşka bir oyun sergilediler ve rakip Kalede daha etkili olup goller de bularak 3 2 öne geçmeye başlarlar. Öne geçtikten sonra net pozisyonları değerlendiremeyen ekip Son dakikaya beraberlikle girseler de uzatma dakikasında yedikleri golle Sahadan 4 3 yenik ayrıldılar. Bu maçtan da puan çıkaramayan ekip buna rağmen ilk defa bu kadar iyi bir futbol sergilediler ve ilk defa galibiyete bu kadar yakındılar diyebiliriz. Savunma olarak iyi mücadele veren ekip bitiricilik konusunda yine şanssız bir maç geçirirken net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Savunma anlamında iyi mücadele etmelerine rağmen yapılan basit top kayıpları mağlubiyete sebep olurken bu top kayıplarının bedelini mağlubiyetle ödediler diyebiliriz. Fırat son vuruşlarda şanssız bir maç geçirse de Orta alanda çok istekliydi, Semih de mücadeleci oyununu 2 golle süsledi. Furkan savunmanın en diri ismi olurken Kerem kurtarışları ile Maç boyunca takımını ayakta tuttu kesinlikle takımın en iyisiydi diyebiliriz.
Emek City takımı ise maça golle başlamasına karşın atak futbol oynamalarına rağmen gol bulmakta zorlandılar rakip kaleciyi geçemediler. Bir ara rakip Kaleyi abluka altına alan ekip üst üste şutlarla gol arasalar da rakip kaleciyi geçmekte zorlanan ekip ilk yarının sonunda yedikleri golle devreye beraberlikle girdiler. İlk yarıdaki oyunlarından uzak bir görüntü sergileyen ekip daha az pozisyon bulurken 38. dakikada 3 2 yenik duruma düştüler. Günün başarılı ismi Mustafa’nın golü ile önce skora dengeyi getiren ekip uzatma dakikalarında buldukları golle sahadan Galip ayrılmasını bildiler. Eksik oyuncularına rağmen iyi mücadele eden ekip özellikle ilk yarıda oldukça istekli bir oyun sergilediler. Hücum hattına yapılan Mustafa takviyesi olumlu sonuçlar doğururken başarılı oyuncu attığı 3 golle takımını sırtlayan isim oldu. İsmail orta alanında çalışkan bir görüntü sergilerken Eray özellikle ilk yarıda savunmadan etkili bindirmeler yaptı uzaktan şutlarla gol aradı. Kaleci Hasan yine Kalesinde Güven verirken kritik kurtarışlar ile takımı ayakta tuttu diyebiliriz.
Maçın Adamı: Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Ömer
Maçın Kalecisi: Kerem
Maçın Defansı: Eray
Maçın Ortasahası: İsmail
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Semih
Maçın Centilmeni: Eray