Emek City Fırsat Tepti!

Günün ilk maçında Emek ile Alemdar takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikada eksik rakibi karşısında öne geçmeyi başaran Emek takımı skoru koruyamasa da ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı tam kadro oyunda olan Alemdar takımı maçta ilk defa öne geçmeyi başardı. Fakat Sevinçleri uzun sürmeyen ekip kalelerinde hemen golü gördü. 2 takımda yenişemeyince maç 3-3 berabere bitti.
Alemdar City
Maça eksik başlayan ekip kalelerinde beklemedikleri bir gol görse de hemen karşılık verdiler. Eksik olduğu dakikalarda tekrar geriye düşen ekip ilk yarıyı 2-1 geride tamamladılar 2.yarı rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Alemdar City 2.yarının başında skoru eşitledi. 37.dakikada öne geçmeyi de başaran ekip daha gol Sevinç’ini yaşayamadan kalelerinde golü gördü. Öne geçmek için pek çok gol pozisyonlarına girse de bunları değerlendiremeyince beraberliğe razı olan ekipte kalede Yunus görev aldı. Yunus’un olmadığı dakikalarda 2 gol yiyen ekipte Yunus kaleye geçtiği dakikadan sonra takımın kalesi güvenli eldivene teslim edilse de ilk yarıda yenilen 2 gol beraberliğe sebep oldu. Defans kurgusu ilk dakikalarda dağınık olsa da as oyuncular oyuna girdikten sonra daha derli toplu bir savunma kurgusu vardı. Vedat savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin çok fazla atağını kesen Vedat kafa toplarına da oldukça hakimdi. İleri de zaman zaman dağılsa da oyunun genelinde ne yaptığını bilen bir ekip vardı. Yusuf attığı gol ile takımının yıldızıydı. Bitiriciliği ile dikkat çeken Yusuf takımı adına oyunu rahatlatan isimdi. Erdem ise takımın diğer önemli isimlerinden biriydi. Çok fazla gol pozisyonuna girmesine rağmen buğün şanssız olan Erdem 1 gol ile skora katkı sağlarken önceki maçlardaki performansına göre etkisiz kalan Mert bekleneni veremedi. İlk dakikadan itibaren as kadrosu ile sahada olsaydı. Galibiyete uzanabilecekken beraberliğe boyun eğmek zorunda kaldılar.
Emek City
Rakiplerinin eksik olmalarını çok iyi değerlendirerek ilk dakikada Olcay ile öne geçmeyi başaran Emek takımı kalelerinde beklemedik bir gol görerek maça tekrar beraberlik gelse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya kalelerinde golü görerek maça 2-2 denge gelince oyundan düşen ekip 37.dakikada maçta ilk defa geriye düştü. Çok iyi reaksiyon gösteren Emek takımı hemen karşılık vererek maça tekrar dengeyi getirse de öne geçmeyi başaramayınca maç 3-3 berabere bitti. Kalede görev alan Hasan kalede oldukça güven verdi. Kurtarışları ile beraberliği kurtaran Hasan’ın yediği hollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Defans yapısı iyi olan ekipte İsmail savunma da bitmez tükenmez enerjisi ile takımını ayakta tutarken Eray savunmadan ileriye topu çıkarırken yaptığı pas hataları ile takımını zora soktu. İleri de istedikleri oyunu tam oyuna yansıtamayan Emek takımında ileri uçta görev alan Mustafa girdiği gol pozisyonlarını hoyratça harcarken Olcay ise takımı adına herşeyini ortaya koydu. Hem hücumda hemde savunmada elinden geleni yapan Olcay attığı 2 gol ile takımına can verirken takım arkadaşları Olcaya ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Olcay
Maçın Gümüş Adamı:Yusuf
Maçın DefansıVedat
Maçın Ortasahası:Olcay
Maçın Forveti:Yusuf
Maçın Centilmeni:Hasan