Emek City Derbiyi Net Skorla Kazandı!

Gecenin 2. maçında Emek City ile Çepni Sk sezonun 3. maçına çıkarken Emek City için hayati önem taşıyan maçtan Emek City 5 0 gibi net bir skorla galip ayrılıp play off iddiasını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Emek City maça galibiyetten başka bir düşüncesi olmadan çıktığını oynadığı oyunla maç boyunca gösterdi ve ilk yarının sonlarında gelen peş peşe gollerle maçı koparmasını bildi. Maç boyunca oyun disiplininden kopmayan ekip takım halinde etkili hücum yapıp savunmaya da iyi döndü ve rakibe çok da pozisyon vermedi. Orta alanda iyi mücadele eden ekip hücumda son haftalarda daha üretken bir takım görüntüsü vermeye devam ediyor ve bunu bu maçta da sürdürünce galibiyet kendiliğinden geldi.
Kaybetme Faktörleri:
Çepni Sk aslında takım halinde iyi mücadele etse de hücumda etkili olamayınca skor üretemedi. Aslında takımın genel problemi bu ki 1. ve 2. bölgelerde iyi mücadele etseler de rakip ceza alanına giremiyorlar, pozisyon bulmakta zorlanıyorlar. Mehmetcan ve Emir’in de şutları olmayınca gol gelmiyor ve istedikleri çıkışı bir türlü yapamıyorlar. Bu sezon istikrarsız bi görüntü sergileyen ekip kondisyon ve form olarak düşük bir görüntü sergilerken bugün de sahada istedikleri oyunu bir türlü sergileyemediler.
Öne Çıkan İsimler:
Çağatay takımıyla çıktığı 2. maçı da boş geçmezken attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı ve takımın hücum hattına ciddi bi hareketlilik getirdi. Olcay da orta alanda iyi işler yaparken İsmail bugün olumlu işler yaptı, Yusuf ise savunmadaki güzel oyununu attığı 2 akıl dolu golle süsledi ve gecenin yıldızı oldu, hem savunmasını iyi yönlendirdi hem de oyunu geriden iyi kurdu.
Maçın Adamı: Yusuf
Maçın Gümüş Adamı: Çağatay
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Olcay
Maçın Forveti: Çağatay
Maçın Golü: Yusuf
Maçın Centilmeni: Çağatay