Egemenspor Zorlansa da Galibiyete Ulaşmayı Başardı!

Günün ilk ve tek maçında Vurguncular ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda karşılıklı goller olsa da ilk yarıyı Egemenspor 4-1 önde tamamladı. 2.yarı Egemenspor uzun süre farkı korumayı başarsa da maçın uzatma anlarında Vurguncular skoru eşitlemeyi başardı. Maçın son atağında duran top organizasyonu ile golü bulan Egemenspor maçı 7-6 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça erken bir gol ile başlayan Egemenspor ilk yarıyı farklı önde kapatırken 2.yarı biraz durgun dakikalar geçirdikten sonra skor eşitlenince çok iyi bir reaksiyon göstererek galibiyete uzanmayı başardılar. Hikmet ilk dakikadan itibaren savunmada kritik müdahalelerde bulundu. Takımın en genç ismi olan Hikmet savunmayı toparlayan isimdi. Kalede görev alan Salih bir kaç pozisyonda hata yapsa da kritik kurtarışlara imza attı. Rossi Doğan ise oyun görüşü ile takımına seviye atlatırken tekniği ile göz doldurdu. Takımının galibiyet golüne imza atan Selçuk bugün biraz arka planda kalsa da son dakikada galibiyeti getiren isimdi. Maçın yıldızı olan isim ise Serkandı. Attığı goller ile takımını sırtlayan Serkan takım arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla da takım arkadaşlarını besledi. İlk dakikadan itibaren güzel bir oyun sahaya yansıtan ekip zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde gol görerek başlasalarda hemen karşılık vermeyi başaran Vurguncular takımı ilk yarıyı geride tamamlarken 2.yarı beraberliği sağlasalar da bir türlü öne geçemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Orhan kurtarışları ile takımını ayakta tutsa da çok basit hatalar yaptı. Vahip savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken isim hücumada katkı verdi. Ergün takımının dinamosu gibi sahada basmadık yer bırakmazken son anlardaki oyunu ile skoru eşitledi. Hasan forvette çok fazla efor harcadı. Topla oldukça verimli olan Hasan attığı mükemmel gol ile büyük beğeni topladı. Takımının en dikkat çeken ismi ise Ramazandı. Takımının ataklarını şekillendiren Ramazan oyun görüşü ve tekniği ile rakibi geçmeyi başarırken galibiyet için elinden geleni yapsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Hikmet
Maçın Golü:Hasan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Hikmet
Maçın Orta sahası:Ramazan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Selçuk