Egemenspor Zorlansa da Egemen!

Günün 4.maçında Egemenspor ile Veteranlar takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçta ilk yarı ortada bir maç oynanırken ilk yarıyı Egemenspor takımı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Veteranlar takımı baskılı bir oyun sahaya yansıtmaya çalışsalar da Egemenspor takımı skoru korumayı başardı ve maçı Egemenspor takımı 4-2 skor ile  kazandı. 

Kazanma Faktörleri

Maça rakibi çözmek için kontrollü başlayan Egemenspor dakikalar ilerledikçe oyuna egemen olmayı şağladı ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı zaman zaman zorlansa da sonuca gitmeyi başaran ekip maçı net bir skor İle kazanmayı başardı. Kalede görev alan Salih çok iyi bir maç çıkarırken kurtarışları İle takımını önde tutmayı başardı. Savunmada alanları çok iyi kapatan ekipte Yasin savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Yasin performansı İle rakip oyuncuları oldukça zorladı. İleride ise oldukça efektif olan ekipte Selçuk bugün bekleneni veremezken Fatih ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Klas pasları İle rakibi çözen isimlerden biri olan Fatih iyi bir performans sergiledi. Maçın yıldızı olan Serkan ise tekniği ve pozisyon bilgisi ile gol yollarında etkili olurken maçın kaderini belirleyen kişiydi. Zaman zaman zorlansa da skoru ve oyunu tutmayı başaran Egemenspor maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibin baskısı ile başlayan Veteranlar ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olmayı başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı bir türlü sonuca gidemeyen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Berk’in kalesinde bir çok kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Zafer savunmada çakılı kalan isimdi. Arkadaşlarının kademesine çok iyi giren Zafer kondisyonu yetmeyince oyundan düştü. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Koray takımı bir maestro şefi gibi yönetirken takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. Olcay ve Murat takımlarının gollerine imza atarken Murat oyunun 2 yönünde görev alırken çok yoruldu. Çok fazla git gel yapan Murat dakikalar ilerledikçe performansı düştü. Olcay ise genel olarak forvette istediği toplar İle buluşamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Zaman zaman rakibi oldukça baskı altına alan ekip bir türlü sonuca gidemeyince yenildi.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Fatih
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Yasin
Maçın Orta sahası:Fatih
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Olcay