Egemenspor Tecrübesi İle Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk ve tek maçında Kaos ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda atak bir oyun ile başlarken Kaos takımı erken bulduğu gol ile öne geçse de Egemenspor hemen karşılık verdi ve ilk yarıyı 2-1 Egemenspor önde tamamladı. 2.yarıya Kaos takımı baskılı başlarken Egemenspor takımıda savunmaya çekilince Kaos takımı rakibi abluka altına alarak öne geçti. Geriye düştükten sonra Egemenspor çok iyi bir reaksiyon göstererek tekrar öne geçti. Maçın son anlarında Egemenspor farkı 4’e çıkardıktan sonra rehavete kapılınca Kaos takımı farkı 1’e indirmeyi başardı. Fakat Egemenspor takımı rakibine beraberlik şansı vermedi ve maçı Egemenspor zor da olsa 7-6 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça ısınamadan geriye düşen Egemenspor oyun disiplininden kopmayarak ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı geriye düşse de galibiyete ulaşmayı başardı. Bu maç çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Salih kalesinde çok fazla gol pozisyonu gördü. Refleksleri ile rakibin çoğu golünü engelleyen Salih bir kaç golde pozisyon hatası yapsa da genel olarak iyi bir performans sergiledi. Kenan savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmayı terk etmeyen Kenan rakibin uzun toplarını çok iyi keserken, takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride topu iyi çevirseler de çoğu golü bireysel performans ile bulan ekipte Rossi Doğan takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Tekniği ile dikkat çeken Rossi şık hareketleri ile rakibi çok kolay geçerken asistleri ile takım arkadaşlarını besledi. Maçın yıldızı ise Serkandı. Mükemmel bir maç çıkaran Serkan top ile adeta dans etti. Her maç golcülüğünü konuşturan isim attığı goller ile takımını galibiyete taşırken gol krallığına da göz kırptı. Takım olarak çok dağınık bir görüntü çizen Egemenspor buna rağmen tecrübesi ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça istedikleri gibi başlayan Kaos takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarının başında tekrar öne geçmeyi başaran ekip bir türlü skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Hüseyin asıl mevkisi kale olmamasına rağmen performansı ile büyük beğeni topladı. Savunmada çok fazla açık veren genç ekipte Ali savunmada zaman zaman yalnız kaldı, takım arkadaşlarının kademelerine girerken çok fazla yoruldu ve oyundan düştü. İleride yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Burak hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken takımın dinamosu gibiydi. Takımının yıldızı olan isim ise Halildi. Muazzam bir maç çıkaran Halil vücudunu çok iyi kullanırken attığı goller ile takımını sırtlasa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Maçta 2 kez öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayan Kaos takımı maçı kazanabilecekken 1 fark ile kaybetti.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Halil
Maçın Golü:Berkan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Kenan
Maçın Orta sahası:Doğan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Tarık