Egemenspor Sonradan Açıldı!

Günün 2.maçında Liverpool ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda atak bir futbol sergileyerek başlarken ilk yarı karşılıklı goller neticesinde 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı Egemenspor farkı 2’ye çıkarırken Liverpool takımı farkı 1’e indirmeyi başarsa da beraberlik için risk aldığı dakikalarda Egemenspor farkı açmayı başardı ve Egemenspor takımı ilk yarı zorlansa da maçı 9-5 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri 
Maça etkili başlayan Egemenspor öne geçmeyi başarsa da 2 dakika içinde yediği goller ile birden geriye düştü. İlk yarının sonlarına doğru beraberliği bulan ekip 2.yarı skor üstünlüğünü eline alarak galibiyete ulaşırken kalede görev alan Salih kurtarışları ile kalede adeta devleşti. Havada adeta süzülen Salih kritik kurtarışları ile takımını ipten alırken savunmada zaman zaman dağınık bir görüntü çizen ekipte Yalçın savunmanın bel kemiğiydi. Muhteşem bir performans sergileyen Yalçın performansı ile profesyonellere taş çıkarttı. Savunmada görev alan diğer isim Erkan ise savunmada Yalçın ile muhteşem bir uyum sergilerken 2.yarı hücuma da katkı vererek maçı koparan isimdi. İleride topu çok iyi çeviren Egemenspor tecrübesi ile fark yaratırken Doğan ve Selçuk top alışverişini çok iyi gerçekleştirdi. Oldukça uyumlu olan 2’liden Selçuk savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken Doğan ise oyun görüşü ile takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Doğan attığı ve attırdığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Forvette görev alan Serkan ise bitiriciliği ile parmak ısırtırken gol krallığında krallığa emin adımlarla gittiğini bu maçta da belli etti. Maç içerisinde zaman zaman zor dakikalar geçirseler de tecrübesini konuşturan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça çok farklı bir kadro ile çıkan Liverpool takımı ilk dakikalarda geriye düşse de ilk yarının büyük bir çoğunluğunu önde götürdü fakat son dakikada yediği gol ile devre eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı geriye düştükten sonra toparlanamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybederken kalede görev alan Bilal kalesinde elinden geleni yapsa da çok basit goller yedi. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte kaptan Hakan takımına tecrübesi ile seviye atlatırken savunmayı toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İleride maça iyi başlasalar da sonrasında devamını getiremeyen ekipte Çağdaş takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken Muhammed ise forvette fiziği ile bir şeyler yapmaya çabaladı. Takımın en etkili ismi olan Muhammed maç boyunca oyundan hiç düşmese de istediği toplar ile buluşamadı. Maçı uzun süre önde götüren ekip farkı açmayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Doğan
Maçın Gümüş Adamı:Erkan
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Erkan
Maçın Orta sahası:Doğan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Muhammed