Egemenspor Evinde Rakip Tanımıyor!

Gecenin maçında Egemenspor ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Greenboys takımının 3 2 lik üstünlüğü ile geçilen maçta 2. Yarıda çokça gel gitler olurken maçı son bölümlerde buldukları gollerle Egemenspor kazandı.
Kazanma Faktörleri:
Egemenspor maç boyunca oyundan düşmezken maçın genelinde iyi pas yapıp rakip kaleye iyi gittiler ve atak bir oyunla oynayıp rakibin etkili oyunu karşısında zorlansalar da tecrübeleriyle maçı kazanmasını bildiler. Genel anlamda pas oyununu yine iyi sergileyen ekip ilk bölümde savunmadan çıkarken yaptıkları top kayıpları kalelerinde tehlike yaşamalarına sebep oldu ki devreye de 3 2 geride girdiler. Buna rağmen 2. Yarıda tecrübesini iyi kullanan ekip oyundan düşmeden atak oyunlarını sürdürdüler. Erkan savunmadan hücuma destek vererek son bölümlerde attığı 2 golle maçın gizli kahramanlarından olurken sezonun gol kralı olan Serkan attığı 4 golle galibiyette yine büyük rol oynadı. Bu gece şanssız goller yiyen Salih kötü bir maç çıkarsa da son dakikalarda 2 tane yüzde yüzlük kurtarışla takımını ayakta tuttu ve yaptığı hataları telafi etti.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Greenboys maça çok iyi başlarken çok net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları cömertce harcayınca maçı ilk yarıdan koparma şansını değerlendiremedi. Rakip savunmayı defalarca eksik yakalayan ekip Enes in de formsuz olmasıyla bir çok pozisyondan sonuç alamadı. Oktay ‘ın istekli oyunuyla ayakta duran ekip ilk yarıyı önde tamamlasa da 2. Yarıda yenilen gollerle maçı kaybettiler. Bu gece çok istekli bir oyun sergileyen Oktay geceyi tam 6 golle tamamlarken Onun bu istekli oyunu puan için yeterli olmadı. Aslında Oktay ‘ın bu extra performansına takım arkadaşları uyum sağlayabilseydi skor çok farklı olabilirdi fakat özellikle Enes’in formsuz görüntüsü ve kaçırdığı goller, Kaan’ın kurtarışlarına rağmen yediği şanssız goller, Zafer’in erken sakatlığı maçın kaybedilmesinde öne çıkan unsurlardı.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Salih
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Kaan