Egemenspor Dolu Dizgin!

Egemenspor ile Yıldırım Sk takımlarının karşı karşıya geldiği maçta, maç kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Egemenspor erken bulduğu gol ile öne geçse de Yıldırım Sk hemen karşılık vermeyi başardı ve öne geçti. İlk yarı skor üstünlüğünü her 2 takımda eline alsa da ilk yarıyı Egemenspor takımı 5-3 skor ile önde tamamladı. Egemenspor 2.yarıya goller ile başlarken ilerleyen dakikalarda Yıldırım Sk farkı azaltmayı başarsa da Egemenspor takımı skor üstünlüğünü korudu ve maçı Egemenspor takımı 12-5 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Egemenspor takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken sonrasında geriye düşse de skor üstünlüğünü hemen eline almayı başardı ve maçın sonuna kadar skor üstünlüğünü korumayı başararak maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Salih kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağlarken çevikliği ile dikkat çekti. Savunmada zaman zaman bocalasalar da genel olarak uyumlu olan ekipte Yalçın maç boyunca savunmasını terk etmezken Erkan’la uyumu oldukça iyiydi. Erkan ise savunmada bir çok kritik müdahalede bulunurken zaman zaman hücumlara da katkı verdi ve attığı goller ile farkı açmayı başardı. Hücumda bir çok efektif oyuncusu olan ekipte Selçuk oyun görüşü ve tecrübesi ile takımına seviye atlatırken Kenan hızı ve tekniği ile fark yarattı. İzzet ise sadece oyununa odaklanırken Egemenspor takımının en etkili isimlerinden biriydi. Çok farklı bir oyun yapısına sahip olan İzzet oldukça etkili bir maç çıkardı. Forvette görev alan Serkan her zamanki gibi bitiriciliği ile maça damgasını vurmayı başardı. Attığı 5 gol ve yaptığı 3 asist ile maçı koparan Serkan takımını galibiyete taşıyan isimdi. İlk yarı geriye düşse de oyunun kontrolünü elinde tutan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde gol görerek başlayan Yıldırım Sk sonrasında çok iyi bir reaksiyon göstererek öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarının başında kalesinde goller gören ekip sonrasında farkı azaltmayı başarsa da devamını getiremeyince yenildi. Kalede görev alan Emirhan kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atarken yediği bir kaç golde çok basit hatalar yaptı. Savunmada tatlı sert oyunu ile rakibi yıldırmaya çalışan ekipte Yunus agresif oyunu ile dikkat çekerken çok sert müdahalelerde bulundu ve maçın son anlarında kırmızı kart görerek oyundan çıktı. Maç içerisinde ki agresif tavırları ve sert müdahaleleri nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi. Hücum bölgesinde zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayan ekipte Ali Osman takımının ataklarını şekillendirirken maç boyunca takım arkadaşlarını beslerken Mustafa ve Osman ise  attıkları 2’şer gol ile Yıldırım takımını sırtlamaya çalışırken Mustafa pozisyon bilgisi ile dikkat çekerken Osman ise takımının en etkili ismiydi. Takımının maç boyunca motivasyonunu arttırmaya çalışan Osman takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:İzzet
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Erkan
Maçın Orta sahası:İzzet
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Selçuk