Egemenspor Adım Adım Zirveye!

Gecenin 2. maçında Egemenspor evinde ligin yeni ekibi Hakimiyetspor’u ağırlarken bol gollü geçen maçta Egemenspor maçı tecrübesiyle kazandı ve 2. sıraya yerleşerek zirveyle puan farkını iyice azalttı.
Kazanma Faktörleri:
Egemenspor maçı tamamen tecrübesiyle ve yine etkili pas oyunuyla kazandı diyebiliriz. 2 ye 1 leri iyi yapan ekip rakip kaleye gitmekte zorlanmazken rakibin genç olup çok koşmasına rağmen iyi paslaşmalarla bu sorunu çözdüler ve bol gollü geçen maçtan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Maçın başından sonuna skor üretmekte zorlanmayan ekip Serkan ve Kenan’ın 4 er golüyle gülerken Doğan da 3 golüyle Serkan’a gönderme yapmış oldu. Erkan savunmanın yine belkemiği olurken Yalçın ise Gökhan Gönül’ü anımsatan bindirmeleri ve Recep Çetin’in efsane golünü hatırlatan golü ile takımın öne çıkan bir diğer ismi oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Ligin yeni ekibi Hakimiyetspor maça iyi başlamasına rağmen kalelerinde gördükleri gollerle yenik duruma düştüler ve skor olarak hep rakibin gerisinde kalıp sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldılar. Buna rağmen sahada çok koşan genç ekip maçı tecrübesizliklerinden dolayı kaybettiler diyebiliriz. Takımda yıldız isimler olsa da yapılan top kayıpları kalelerine pozisyon olarak dönerken mücadele anlamında geçer not alsalar da çok gol yemelerinden dolayı savunmada sınıfta kaldılar. Göze çarpan diğer eksik ise ileri uçta baskı yapılan bölümlerde savunma hattının oyunu geride karşılaması hücum hattının presini boşa çıkartırken zaman zaman ileride takım halinde pres yaptıklarında ise savunmada büyük boşluklar verdiler ve çok basit goller yediler. Fatih maçı 2 gol 2 asist ile tamamlarken Ömer de maçı 2 asist ile tamamladı. Caner ise lige fırtına gibi bir giriş yaparken 7 gol 2 asistlik performansıyla geceye damgasını vuran isim oldu.
Maçın Adamı: Caner
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Salih
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Caner
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Caner
Maçın Centilmeni: Selçuk